Επιλογή Σελίδας


Ο Ιωνικός Hellenic Coin ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Αγγέλου και ότι την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν ο Άγγελος Τσίκληρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η ομάδα της Νίκαιας δεν ήθελε να σταθεί εμπόδιο στην επόμενη πρόκληση της καριέρας του Χαλκιδαίου κόουτς, στην ομάδα της ΑΕΚ.


Η ανακοίνωση του Ιωνικού Hellenic Coin:

«Ο Ιωνικός BC Hellenic Coin ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Έλληνας προπονητής ανέλαβε την ομάδα μας σε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι της σεζόν και την οδήγησε, επιδεικνύοντας εξαιρετικό έργο, στην άνετη εξασφάλιση της παραμονής της στην Stoiximan Basket League, που αποτελούσε άλλωστε και το βασικό στόχο.

Δουλεύοντας με άκρως επαγγελματικό τρόπο και δείχνοντας απόλυτη αφοσίωση στην ομάδα μας, ο κόουτς Αγγέλου κέρδισε το σεβασμό όλων μας και η διοίκηση δεν θέλησε να σταθεί εμπόδιο στην επόμενη πρόκληση της καριέρας του, στην ομάδα της ΑΕΚ.

Μαζί με τον κόουτς Αγγέλου, από τον Ιωνικό BC Hellenic Coin αποχωρεί και ο assistant coach, Μάριος Μπατής, που ήδη δείχνει ότι διαθέτει λαμπρό μέλλον στο χώρο της προπονητικής.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους. Για το υπόλοιπο της σεζόν, την ομάδα μας θα καθοδηγήσει ως πρώτος προπονητής ο, μέχρι πρότινος assistant coach, Άγγελος Τσίκληρας».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This