Επιλογή Σελίδας

Παρότι η Ακαδημία Κατερίνης 2006 προηγήθηκε 0-1 στο “Γιάννης Παραλυκίδης” απέναντι στον Αιγινιακό, οι Αιγινιώτες ήταν αυτοί που έφυγαν νικητές, επικρατώντας με 2-1 και συνεχίζουν στο Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας.

Το ταλαντούχο σύνολο της Ακαδημίας Κατερίνης 2006 άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ωστόσο, “λύγισε” από την εμπειρία του Αιγινιακού, ο οποίος ανέβασε την απόδοσή του στο β’ μέρος (σε αυτό συνέβαλε η είσοδος του Φιρινίδη) και μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με γκολ στο 40′ όταν ο Νομικός πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστρωσε στον Παλαιολόγου που με δυνατό σουτ “κρέμασε” τον Γιαγκίδη”, με το 0-1 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 50′ ο Κιρκιλιανίδης τροφοδότησε τον Δαραή που έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Κυπαρισσόπουλος απέκρουσε.

Στο 52′ μετά από σέντρα του Κακατάτσιου ο Φιρινίδης έκανε το σουτ από το σημείο του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 58′ και στο 60′ οι γηπεδούχοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες με τους Τοπαλίδη και Δαραή. 

Στο 70′ ο Τοπαλίδης ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αιγινιακό.

Η νίκη-πρόκριση για την ομάδα της Βόρειας Πιερίας ήλθε στο 80′ όταν ο Κιρκιλινιανίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Τοπαλίδη από τον Παπαγεωργίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Παρούση και Χαλκίδη

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός: Γιαγκίδης, Μιχαηλίδης, Ηλ. Κακατάτσιος, Παπαδόπουλος (63′ Μαλάκης), Τσερόλας, Ορφανίδης, Χαιρεκάκης (46′ Φιρινίδης), Τσολακίδης, Τοπαλίδης (87′ Ζαφείρης), Κιρκιλιανίδης (87′ Ρούσσος), Δαραής (81′ Βουλτσίδης).
Ακαδημία Κατερίνης 2006: Κυπαρισσόπουλος, Ζαχούλης (73′ Φωτιάδης), Παπαγιαννόπουλος, Παραδείσης, Ελενίδης (80′ Μακρής), Νομικός, Παπαγεωργίου, Παλαιολόγου (61′ Σιτμαλίδης), Πάγια, Δελησαββίδης (61′ Σεριακίδης), Καστανάρας (61′ Κοντοφάκας).

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This