Επιλογή Σελίδας

Δυναμικά ξεκίνησε την πορεία του στο Indian Wells o Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έφτασε σε μια άνετη επικράτηση επί του Lucas Pouille.

O Έλληνας πρωταθλητής, στην πρεμιέρα του στο Masters της Καλιφόρνιας, κέρδισε τον προερχόμενο από τα προκριματικά Pouille με 6-3, 6-3, για να πάρει την πρόκριση για τους “32” καλύτερους της διοργάνωσης.

Δεν αντιμετώπισε break point σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ο Στέφανος, ο οποίος είχε από το 1ο game 3 χαμένες ευκαιρίες για break. Τελικά έκανε το πρώτο break της αναμέτρησης στο 3ο game για να περάσει μπροστά με 2-1, ενώ έκλεισε το σετ με ένα δεύτερο break, για το 6-3.

Και στο 2ο σετ η ανωτερότητά του ήταν εμφανής, ιδίως μετά το 4ο game, αφού μέχρι τότε ο Γάλλος άντεξε και ακολούθησε τον Στέφανο στο σκορ, για το 2-2. Έκτοτε, ο Έλληνας τενίστας έκανε 2 συνεχόμενα break και κέρδισε 4 διαδοχικά games, για αν κλείσει το σετ στο 6-2 και να ολοκληρώσει το ματς σε 69 μόλις λεπτά.

Αυτή ήταν η 4η νίκη του Τσιτσιπά με αντίπαλο τον Pouille, έναν παίκτη που έχει περάσει από το Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, σε ισάριθμες συναντήσεις.

Θα περιμένει την αναμέτρηση του Frances Tiafoe με τον Dusan Lajovic ο Στεφ, για να μάθει τον επόμενό του αντίπαλο στο τουρνουά της Καλιφόρνιας.

Θυμίζουμε πως το καλύτερό του αποτέλεσμα στο Indian Wells ήταν το 2021, όταν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This