Επιλογή Σελίδας

Η Σάκκαρη έκανε μια φανταστική εμφάνιση, την ώρα που η Kerber για μεγάλη διάρκεια του αγώνα ήταν σκιά του εαυτού της, με αποτέλεσμα η Ελληνίδα τενίστρια να επιβληθεί της Γερμανίδας με 6-0, 6-3 σε 74 μόλις λεπτά!

Αυτή ήταν η 3η νίκη της Σάκκαρη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο τουρνουά και στη σεζόν, με την 28χρονη Ελληνίδα να συνεχίζει χωρίς χαμένο σετ στα παιχνίδια της στα μονά, έχοντας κερδίσει τα 2 από τα 6 σετ που έχει παίξει με bagel!

H Σάκκαρη έκανε ό,τι ήθελε στο court για παραπάνω από ένα σετ, κερδίζοντας 9 games στη σειρά και αποκτώντας ένα τεράστιο προβάδισμα με 6-0, 3-0 σε λιγότερα από 45 λεπτά!

Η Kerber δεν έφυγε αμαχητί από την Ken Rosewall Arena και ανέβασε την απόδοσή της, βάζοντας πίεση στη Μαρία, η οποία τα πήγε εξαιρετικά και δεν έριξε το δικό της επίπεδο, μένοντας ανεπηρέαστη απ’ αυτή την εξέλιξη.

Η πρώτη δύσκολη στιγμή για την Ελληνίδα παίκτρια ήταν όταν έχασε το σερβίς της για πρώτη φορά και βρέθηκε από το 3-0 στο 3-2. Αμέσως απάντησε και ανέκτησε το προβάδισμα με break, για να περάσει μπροστά με 4-2 και έπειτα με 5-2 χάρη στο σερβίς της.

Η δεύτερη στιγμή ήταν όταν δεν μπόρεσε να κλείσει το ματς στο σερβίς της Kerber στο 8ο game, όπου έχασε διπλό match point στο 2-5, 15-40 και στο επόμενο game είχε την πίεση στους ώμους της και κλήθηκε να αντιμετωπίσει break point, στο 5-3, 30-40.

Κατάφερε να βγει από τη δύσκολη θέση και να μην χάσει την ψυχραιμία της κάτω από πίεση, για να κρατήσει το σερβίς της και να κλείσει το σετ με 6-3 και να δώσει στην Ελλάδα την πρώτη νίκη στα προημιτελικά με τη Γερμανία.

Τώρα τη σκυτάλη παίρνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να “καθαρίσει” τη υπόθεση πρόκριση, αν κερδίσει στο δεύτερο ματς του προημιτελικού τον Alexander Zverev. Αν δεν τα καταφέρει, η πρόκριση θα κριθεί στο μεικτό διπλό αργότερα, όπου Σάκκαρη και Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν τους Laura Siegemund και Maximilian Marterer, αν βεβαίως δεν αλλάξουν κάτι οι δυο ομάδες.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This