Επιλογή Σελίδας

Του Δημήτρη Μπίζα

Η Sauber, που επίσημα ονομάζεται Stake F1 Team λόγω του νέου χορηγού επωνυμίας που φέρει, μπαίνει σε μια εποχή για τα επόμενα δύο χρόνια, πριν την έλευση της Audi το 2026.

Περνά από το κόκκινο της Alfa Romeo στο μαύρο και πράσινο τόσο της Stake, όσο και της πλατφόρμας streaming Kick.com, ενώ και το σασί ονομάζεται πια Kick Sauber.

Για την ομάδα οδηγούν και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι Valtteri Bottas και Guanyu Zhou.

Ο Alessandro Alunni Bravi, εκπρόσωπος της ομάδας, δήλωσε σχετικά:

«Το νέο αυτοκίνητο που παρουσιάσαμε σήμερα, η C44, είναι ένας φόρος τιμής στη δουλειά που έγινε από τον James Key και την τεχνική ομάδα, και σε κάθε άνδρα και γυναίκα στο Hinwil, που όλοι συνέβαλαν στο αυτοκίνητο που βλέπουμε σήμερα. Το λανσάρισμα ενός νέου αυτοκινήτου είναι πάντα μια ξεχωριστή στιγμή, και ακόμη περισσότερο όταν σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής, αυτής της Stake F1 Team. Έχουμε μια νέα νέα ταυτότητα και είμαστε ενθουσιασμένοι με όλα όσα έχουμε σχεδιάσει, εντός και εκτός πίστας: σήμερα, όμως, όλα αφορούν τη C44 και τις δυνατότητές της. Είμαστε σίγουροι για αυτό το αυτοκίνητο και την ομάδα μας: δεν θα μιλήσουμε για συγκεκριμένους στόχους, γιατί είναι πάντα δύσκολο να δεσμευτούμε με αριθμούς, αλλά οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι – να βελτιώσουμε την απόδοση του αυτοκινήτου μας και του πακέτου μας. Στη συνέχεια, θα δούμε πού θα είναι η θέση μας καθώς προχωρά η σεζόν: αλλά ο βασικός στόχος είναι να βελτιωθούμε φέτος και να προσφέρουμε καλύτερη δουλειά από ό,τι κάναμε το 2023».

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This