Επιλογή Σελίδας

Ο προπονητής του Αιγινιακού Σωτήρης Ζιώγας μίλησε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν του Πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας μέσα στον Παλαμά, όπου ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον γηπεδούχο Ατρόμητο.

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστική τους παρουσία, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει “γλυκόπικρη γεύση”, γιατί στο α’ μέρος κυρίως μπορούσαμε σύμφωνα με τις σπουδαίες ευκαιρίες, που δημιουργήσαμε να είχαμε ανοίξει τουλάχιστον το σκορ, ενώ δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο.

Στο διάστημα αυτό πιστεύω ότι έγιναν δύο περιπτώσεις πέναλτι υπέρ μας, που δεν μας δόθηκαν, όμως δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω για τη διαιτησία.

Στην επανάληψη κοιτάξαμε περισσότερο να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας, ήμασταν προσεκτικοί και παράλληλα βγαίναμε στην αντεπίθεση με στόχο το γκολ, αλλά τελικά δεν το πετύχαμε, αν και υπήρχαν οι προϋποθέσεις.

Οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και εμείς τις αποφύγαμε κάνοντας ένα καλό ποδαρικό στο πρωτάθλημα, με το θετικό αποτέλεσμα που πήραμε.

Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε τουναντίον χρειάζεται επαγρύπνηση και ετοιμότητα, για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας” .

Pin It on Pinterest

Shares
Share This