Επιλογή Σελίδας

Ο Αιγινιακός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο μίνι Περιφερειακό πρωτάθλημα των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων, κερδίζοντας μέσα στο Αμύνταιο τον τοπικό Ερμή με 1-0 και τώρα συνεχίζει με περισσότερη πίστη και αισιοδοξία την διαδικασία των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη θα μπορούσε νωρίτερα να είχε καθαρίσει την υπόθεση νίκη αν είχε μετουσιώσει σε γκολ τις κραυγαλέες ευκαιρίες, που δημιούργησε στο α’ ημίχρονο κυρίως στο α’ ημίχρονο, ενώ παράλληλα έλεγχε τη ροή του αγώνα σ’ όλο το ενηναντάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, αλλά ήταν ακίνδυνοι επιθετικά.

Στο τέλος της αναμέτρησης η ΕΠΣ Φλώρινας απένειμε κυπελλο και μετάλλια στους πρωταγωνιστές του Ερμή Αμυνταίου, για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία της ακριτικής ένωσης.

Στο 14′ ο Σαββίδης βρήκε τον, Ζώβληκα, αυτός μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή και ολομόναχος αντί να σουτάρει προτίμησε να δώσει στον Παρδάλη, για να σιγουρέψει το γκολ, αλλά η μπάλα τελικά έφυγε άουτ.

Στο 29′ η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού για τον Αιγινιακό ο Παρδάλης έκανε σέντρα πάρε-βάλε στον Ζώβληκα, που σε κενό τέρμα έβγαλε τη μπάλα άουτ.

Στο 69′ ο Μπουρανής τροφοδότησε ωραία τον Ραφαήλ Παρδάλη και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας με εκπληκτικό σούτ “κρέμασε” τον αντιπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το “χρυσό” 0-1.

Διαιτητής ο κ. Τσάνης της ΕΠΣ Κοζάνης και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Σιδερίδης της ΕΠΣ Καστοριάς και Αρέστης της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Οι συνθέσεις:
Ερμής Αμυνταίου (Ιωάννης Έλκας): Μπουκσής, Μυλωνάς, Τερζής (70′ Κοσμίδης), Άτσκα (70′ Λιπίτγκας), Τσορλίνης, Ρακόπουλος, Κεσίδης, Γιορετσίδης, Ρόμπης, Παπαδημητρίου (80′ Μπούτσης Χ.).
Αιγινιακός (Λεωνίδας Μπίλης): Κύρου, Αβραάμ (75′ Δαραής), Κακατάτσιος (65′ Καρτσαμπάς Χ.), Γιαζιτζόγλου, Κοσμίδης, Κόλα, Ζώβληκας (32′ Αποστολίδης), Μπουρανής, Παρδάλης Χατζηδίμπας, Σαββίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This