Φίλες και φίλοι, καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας περιλαμβάνει δύο αγώνες με τους οποίους ανοίγει η ημιτελική φάση. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης
Γήπεδο Τούμπας
Στους 4 από τους 8 τελευταίους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στον 1 από τους 7 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του Αστέρα Τρίπολης. Τη 1 από τις 6 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, σκόραραν αμφότερες. Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,50.
ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία 1964
Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Σπύρος Λούης
Στους 20 από τους 23 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ σκόραραν και οι δύο ομάδες, όπως και στους 5 από τους 10 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της Λαμίας. Τις 5 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο την ΑΕΚ, σημειώθηκαν 2 ή περισσότερα τέρματα. Να σημειωθούν 2 ή περισσότερα τέρματα σε απόδοση 1,50.
Συνοπτικά
Greece – Greece Cup (Semifinal)
19:00 PAOK Salonica – Asteras Tripoli No Goal (1,50) 2-0 FT
21:30 AEK Athens – Lamia FC Over 1,5 Goals (1,50) 2-0 FT
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.
















