Επιλογή Σελίδας

Φιλική νίκη επί της σερβικής Πόσταρ Βελιγραδίου που προετοιμάζεται στο Ελατοχώρι πέτυχε ο Δίας Δίου, με 2-0, σε αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Δία.

Ο Τάσος Ιωαννίδης χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και είδε την ομάδα του να ανοίγει το σκορ στο 13′ μετά από μεγάλη πάσα του Νάκα στον Καλαμπάκα και παράλληλη σέντρα του τελευταίου για τον Α. Παναγιωτίδη που τελείωσε σωστά την προσπάθεια.
Στο 34′ οι παίκτες του Δία “ζευγάρωσαν” τα τέρματά τους όταν ο Καλαμπάκας έδωσε στον Νάκα, αυτός έβγαλε πάσα στον Α. Παναγιωτίδη που διαμόρφωσε με πλασέ το 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς την Πατρή και τον Κυριακού.

Δίας Δίου (Τάσος Ιωαννίδης): Ζωγράφος, Δερμίσης, Λιόλιος, Λαζαρίδης, Γ. Παναγιωτίδης, Παπαστεργίου, Νάκας, Τσουρέκας, Καλαμπάκας, Α. Παναγιωτίδης, Δαλαμήτρας.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Λ. Καραΐσκος, Τσακνάκης, Κατσαρός, Καζακλάρης, Δ. Λαφατζής, Γ. Λαφατζής, Σπυριδόπουλος.
Πόσταρ: Glavatovic, Kovacevic, Bugaric, Neloski, Stanojevic, Kovacev, Nikolic, Gacic, Blagojevic, Makata, Vucic.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Basic, Mehadovic, Stanojeovic, Stanisic, Abduca, Krugziu, Kisi.