Επιλογή Σελίδας

Ο Ταύρος Ελάφου επικράτησε στην αρένα του με σκορ 3-1 της Ακαδημίας Κατερίνης 2006,  στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play off της Γ’  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Με το τρίποντο,  οι ”Bulls”  της Ελάφου αναρριχήθηκαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πλέον 45 βαθμούς,  όσους έχει και ο ισόβαθμός του Όλυμπος Λεπτοκαρυάς,  αντίθετα με την Ακαδημία Κατερίνης 2006 η οποία με την ήττα υποχώρησε στην 4η θέση του πίνακα παραμένοντας στους 43 πόντους.

Το παιχνίδι ήταν πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου,  με την Ακαδημία Κατερίνης 2006 να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ισόπαλο 1-1 πρώτο ημίχρονο και τον Ταύρο Ελάφου με την εμπειρία του να σκοράρει δις στο δεύτερο μισό και να πανηγυρίζει στο τέλος δίκαια το πολυπόθητο τρίποντο.

Φάσεις και τα γκολ

Μόλις στο 2ο λεπτό από πάσα του Βελώνη ο Τσάτσος έκανε το πλασέ από αριστερά και μέσα στην περιοχή,  ο Καρυώτης όμως παραχώρησε τη μπάλα κόρνερ.

Στο 7΄  σέντρα του Θεοφιλόπουλου από αριστερά,  πλασέ του Φωτιάδη εντός περιοχής,  η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 10΄  διαγώνιο σουτ του Παπαγιαννόπουλου και πλασέ του Τσάτσου στο πίσω δοκάρι,  μπλόκαρε ο Καρυώτης.

Στο 13΄   ύστερα από την σέντρα του Γκουτζιάνα από δεξιά και σύγχυση των αμυντικών μέσα στην περιοχή,  η μπάλα κατέληξε στον Πασχάλη Ζαμαντζά που με σουτ από καλή θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα του σκορ στην ομάδα του 1-0.

Στο 23΄  ο Ζαμαντζάς ισοφάρισε σε 1-1 καθώς άθελά του σημείωσε αυτογκόλ.

Στο 31΄  έπειτα από το γύρισμα της μπάλας από τον Φωτιάδη,  το πλασέ του Δερμίση δεν βρήκε στόχο.

Στο 45΄  σέντρα του Παπαγιαννόπουλου από το ύψος του κόρνερ και αριστερά,  κοντινή κεφαλιά του Πασχόπουλου,  η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Στο 50΄  μακρινή πάσα του Σταθακόπουλου και προσποίηση του Παπαγιαννόπουλου,  ο Χρήστος Βελώνης έγινε αποδέκτης της μπάλας,  μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό σουτ πλασέ ”έγραψε”  μέσα σε πανηγυρισμούς το 2-1.

Στο 72΄  σέντρα του Φωτιάδη και πλασέ του Θεοφιλόπουλου,  η μπάλα έφυγε εκτός εστίας του Ίτσιου.

Στο 90΄  ο Λάζος Κοσμίδης με δυνατό σουτ από δεξιά και μέσα στην περιοχή διαμόρφωσε πανηγυρικά το τελικό αποτέλεσμα 3-1.

Άριστη η διαιτησία του κ.  Λάμπρου Ντασιόπουλου με τους βοηθούς του κ.κ.  Τάσο Ασλανίδη,  Νίκο Νατσιό.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ταύρος Ελάφου  (Τόλης Μπαρμπαγεωργόπουλος):  Ίτσιος,  Γκουτζιάνας  (46΄  Συρόπουλος),  Μποστανίτης,  Σταθακόπουλος,  Τσιρίμπασης,  Ζαμαντζάς,  Κοσμίδης  (90΄+2΄  Δεληγιαννίδης),  Βελώνης,  Πασχόπουλος  (84΄  Παπαδόπουλος),  Παπαγιαννόπουλος,  Τσάτσος (79΄  Μπανάβας).

Ακαδημία Κατερίνης 2006  (Λευτέρης Φωτιάδης):  Καρυώτης,  Γερακόπουλος  (86΄  Μαυρίδης),  Γ.  Φτεριώτης,  Τζίτσας,  Χρυσίδης,  Δ.  Φτεργιώτης,  Δερμίσης  (64΄  Χαλεπλής),  Μπέζας  (46΄  Θεοδωρίδης),  Βαρυτιμίδης,  Ιορδ.  Φωτιάδης,  Θεοφιλόπουλος  (86΄  Χριστοφορίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This