Επιλογή Σελίδας

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Ταύρος Ελάφου επικρατώντας των Ρομά Κατερίνης με σκορ 2-0,  σε αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των αγώνων play off  της  Γ’  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας που διεξήχθη στο ”Γ.  Ασλανίδης”.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και πήραν δίκαια το πολυπόθητο τρίποντο,  με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο,  παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη για να ξαναμπούν στο παιχνίδι,  ωστόσο η απώλεια του πέναλτι τους ”έκοψε” τα πόδια,  γνωρίζοντας φυσιολογικά την ήττα.
Έτσι,  ο Ταύρος Ελάφου,  με το νικηφόρο αποτέλεσμα ανέβηκε στην 4η θέση του πίνακα έχοντας πλέον 42 βαθμούς.
Οι Ρομά,  που ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής,  με αυτή την ήττα,  έμειναν στους 39 βαθμούς υποχωρώντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Φάσεις και τα γκολ
 
Στο 12΄  ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος σούταρε δυνατά με εκπληκτικό εξωτερικό φάλτσο από το όριο της περιοχής και έστειλε τη μπάλα να καρφωθεί στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Καλιώρα ανοίγοντας το σκορ 0-1.  
Στο 16΄  ο Π.  Καραγκούνης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά,  η μπάλα βρήκε το σώμα του Ίτσιου και κατέληξε στον Ζαφειρόπουλο ο οποίος με κοντινή κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ του Ταύρου που απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.
Στο 19΄  κόρνερ του Γιαζιτζόγλου,  κεφαλιά του Διαμ.  Καναπίτσα,  μπλόκαρε ο Ίτσιος.
Στο 25΄  σέντρα του Παπαγιαννόπουλου από αριστερά,  ο Βελώνης έκανε την προσποίηση και ο Λάζος Κοσμίδης που ακολουθούσε με εύστοχο πλασέ από θέση βολής ”έγραψε’  το 0-2,  σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.
Στο 28΄  το σουτ φάουλ του Γ.  Δημητρίοιυ έξω από την περιοχή το εξουδετέρωσε στην δεξιά του γωνία ο Ίτσιος.
Στο 41΄  ο Κοσμίδης σε θέση τετ α τετ πλάσαρε πάνω στην αγκαλιά του Καλιώρα.
Στο 58΄  διαγώνιο σουτ του Παπαγιαννόπουλου,  η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 64΄  σέντρα φάουλ του Παπαγιαννόπουλου από δεξιά,  πλασέ του Κοσμίδη από την μικρή περιοχή,  η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 67΄  ο  Ι.  Καραγκούνης κέρδισε πέναλτι μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Βελώνη.   Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Γιαζιτζόγλου όμως ο Ίτσιος κράτησε την εστία του ανέπαφη αντιδρώντας σωστά στην δεξιά γωνία.
Στο 77΄  οι Ρομά έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα ο Φώτης Καναπίτσας  (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 55ο λεπτό).
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Σταφίδας με βοηθούς τους κ.κ.  Ντασιόπουλο,  Ατματζίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ρομά Κατερίνης  (Χρήστος Παπαγιάννης):  Καλιώρας,  Φ.  Καναπίτσας,  Δ.  Καραγκούνης  (46΄  Σκούφας),  Διαμ.  Καναπίτσας,  Κ.  Δημητρίου,  Ι.  Δημητρίου,  Γιαζιτζόγλου,  Γ.  Δημητρίου,  Π.  Δημητρίου,  Π.  Καραγκούνης,  Ζαφειρόπουλος  (32΄  Ι.  Καραγκούνης).
 
Ταύρος Ελάφου  (Τόλης Μπαρμπαγεωργόπουλος):  Ίτσιος,  Γκουτζιάνας,  Μποστανίτης,  Σταθακόπουλος,  Τσιρίμπασης,  Ζαμαντζάς,  Κοσμίδης  (82΄  Δεληγιαννίδης),  Βελώνης,  Πασχόπουλος  (70΄  λ.τ.  Μπανάβας),  Παπαγιαννόπουλος,  Τσάτσος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This