Επιλογή Σελίδας

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή Χειμώνα στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πήρε ο Ερμής Εξοχής που επικράτησε εκτός έδρας με το ευρύτατο 7-0 του Κεραυνού Μακρυγιάλου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη έκλεισε τον α’ γύρο με 10 νίκες και 1 ήττα και παρέμεινε στο +2 από τον δεύτερο Απόλλωνα Ράχης και στο +3 από την τρίτη Ακαδημία Βατανιακός με τις τρεις ομάδες να έχουν 30, 38 και 27 βαθμούς, αντίστοιχα.

Ο Κεραυνός έμεινε στους 13 βαθμούς και είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον απόσταση 3 βαθμών από την εξάδα.

Το 0-1 έγινε στο 10′ από τον Μπατζώνη.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-2 με γκολ του Βασιουρή στο 51′.

Στο 52′ ο Μπατζώνης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-3.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Βασιουρής σημείωσε το 0-4, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του στη συνάντηση.

Ο Μπαμπατζιάνης στο 63′ “έγραψε” το 0-5.

Στο 66′ ο Χωλίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-6.

Το τελικό 0-7 διαμόρφωσε στο 68′ ο Ατανάσοβ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Γερμανό και Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κεραυνός Μακρυγιάλου (Ζαχαρίας Παναγιωτίδης): Καλαϊτζής, Καραμουχτάρης, Μπάλλα Λ., Ασλανίδης, Τσούνι (73′ Πέογλου), Σαράφης, Ζενουνλλάρι, Καλαϊτζίδης (67′ Μπάλλα Α.), Ντάρτα (60′ Καλαμπόκας), Abdullahi, Καριψιάδης (60′ Ρούτσι).

Ερμής Εξοχής (Διονύσης Τοκατλίδης): Δεληγιαννίδης Α., Γαλάνης (46′ Δεληγιαννίδης Κ.), Σόβα (73′ Παπαζιός), Σαρηγιαννίδης, Ζαμαντζάς, Atanasov, Βασιουρής (60′ Χωλίδης), Shehu, Μπατζώνης (65′ Γιόρι), Μπαμπατζιάνης, Σαββίδης Κ..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This