Επιλογή Σελίδας

Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U17 θα διεκδικήσει την Τρίτη ο Λευτέρης Παππάς. Ο Ελληνας πρωταθλητής «μάγεψε» στην Τουρκία κι έφτασε με χαρακτηριστική άνεση έως τον ημιτελικό των 80κ. της Ελληνορωμαϊκής.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι ο Παππάς επικράτησε με 5-1 του Ζόνκο (Κροατία) και πήρε την πρόκριση για τους «16». Εκεί αντιμετώπισε τον Ζινάι και επιβλήθηκε με πτώση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ούγγρος πρωταθλητής είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Στα προημιτελικά ο Παππάς αντιμετώπισε τον Αμερικανό Γουότερς και με νέα μεγάλη εμφάνιση επικράτησε με 8-1 και εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.  Εκεί πάλεψε με τον Ρώσο Σκαρίν και ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή.
Πλέον αύριο θα παλέψει με τον νικητή της αναμέτρησης Αλίγιεφ (Αζερμπαϊτζάν) – Τερ Ματεβοσιάν (Αρμενία).
Από εκεί και πέρα στα ρεπεσάζ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος θα αγωνιστεί ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον Αχμαντλί. Ο Αζέρος πρωταθλητής έφτασε με ευκολία έως τον τελικό και θα έχει ακόμα μια ευκαιρία. Στα ρεπεσάζ θα αντιμετωπίσει τον Γκρινγουντ (ΗΠΑ) και αν νικήσει θα παλέψει με τον Κερνέτχι (Μολδαβία). Σε περίπτωση που επικρατήσει θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο με τον Ουζμπέκο  Καριμιόνοφ.
Τέλος στη μάχη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ρίχνονται αύριο οι: Θανάσης Τσινιάς (48κ.), Σωκράτης Κωνσταντινίδης (60κ.), Αρίωνας Κολιτσόπουλος (71κ.) και Δημήτρης Παππάς (92κ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This