Επιλογή Σελίδας

Χωρίς βαθμό παραμένει ο ΓΑΣ Σβορώνου μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς σήμερα υπέστη την τρίτη ήττα του στο πρωτάθλημα, χάνοντας με 0-4 από τη Ζάκυνθο, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Λάζαρος Ξανθόπουλος”, το πρωί της Κυριακής.

Τα γκολ για τη Ζάκυνθο πέτυχαν ο Γουσέτης στο 18′ με δυνατό σουτ, ο Τρούμπουλος στο 47′ και στο 49′ με ισάριθμες κεφαλιές και ο Μακρής στο 77′ με μία ακόμη κεφαλιά.

Έτσι, η ομάδα της Πιερίας είναι μία από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (οι άλλες δυο είναι ο Ερμής Αμυνταίου και οι Αστέρας Πετριτή που όμως έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Ζάκυνθος ανέβηκε στη 2η θέση με 6 βαθμούς σε 3 αγώνες.

Την ερχόμενη αγωνιστική ο ΓΑΣ Σβορώνου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αμβρακικό Βόνιτσας ενώ η Ζάκυνθος θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζίντζας με βοηθούς τους Κίτο και Σφυρή, της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου (Στέφανος Ταβουκτσής): Ζωγράφος, Κωνσταντινίδης (74′ Μάλα), Μπατσαράς, Τόσκας, Μυστρίδης (46′ λ.τ Κότσογλου), Ανανιάδης (56′ Γκαρατζιάς), Μιχαηλίδης, Τρούμπαλος (30′ Γαλανόπουλος), Στραβογιάννης, Δαλαμήτρας, Κουλούσιας (56′ Κουκουφίκας).
ΑΠΣ Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης): Μπαλαούρας, Παρασκευόπουλος, Λιβέρης (79′ Σούρπης), Μούστα, Γουσέτης (79′ Μεταξάς), Μακρής, Ζελέκου (73′ Στεργίου), Νικολίτσας, Τρούμπουλος, Σίλβα (60′ Ανανιάδης), Παπανικόπουλος (73′ Τσουκαλάς).