Επιλογή Σελίδας

Τη 2η νίκη της στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πήρε η Κατερίνη ΠΣ, επικρατώντας με 2-1 της Ακαδημίας Κατερίνης 2006, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου.

Η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη βρίσκεται στην 3η θέση με 6 βαθμούς, όσους έχουν ακόμη ΑΟ Παραλίας, Όλυμπος Λεπτοκαρυάς και Απόλλων Ράχης ενώ η Ακαδημία Κατερίνης 2006 έμεινε χωρίς βαθμό, στην τελευταία θέση, μαζί με Κεραυνό Μακρυγιάλου και Ακαδημία Βατανιακός 1978.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 με γκολ του Μάνου στο 17′.

Η Κατερίνη ΠΣ “γύρισε” το παιχνίδι μέσα σε δυο λεπτά και συγκεκριμένα στο 38′ και στο 39′ και με τέρματα των Παπαδόπουλου και Βελισσαρίδη έφτασε στη νίκη με 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δ. Σαββατιανός με βοηθούς τους Αν. Ασλανίδη και Α. Σαββατιανό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κατερίνη ΠΣ: Καπνίτσης, Βαγγής (54′ Ποτουρίδης), Χατζησταύρος, Οικονόμου (76′ Παπαγεωργίου), Συμεωνίδης, Ασλανίδης, Κιτσούλης, Ελευθεριάδης (54′ Ασλανίδης), Παπαδόπουλος, Βελισσαρίδης, Τσιούχας (76′ Κατιμερτζής).
Ακαδημία Κατερίνης 2006: Κουνατίδης, Τουλίκας, Λίλο, Χασιάκης, Θεοδωρίδης, Μπέζας, Χριστοφορίδης, Θεοδωρίδης Δ., Μάνος, Μπακής (46′ Ρίντο), Συμεωνίδης.