Σε ένα παιχνίδι που το προβάδισμα άλλαξε “χέρια” τρεις φορές, η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου ήταν η μεγάλη νικήτρια, επικρατώντας εκτός έδρας της 25ης Μαρτίου με 2-3, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι φιλοξενούμενοι με το σημερινό τους “τρίποντο” έφτασαν τους 23 βαθμούς και παραμένουν πέμπτοι, πλησιάζοντας στους δυο βαθμούς τους σημερινούς αντιπάλους τους που έμειναν τέταρτοι με 25, ενώ “ροκάνισαν” παράλληλα τη διαφορά από Αετό Καταλωνίων και Ακαδημία Κατερίνης 2006.
Το 0-1 έγινε στο 30′ από τον Γ. Γκουτζιάνα που έκλεψε τη μπάλα και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Γκεβρέκη.
Στο 51′ ο Μαλλιώρας με σουτ – φωτοβολίδα έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Μπούτα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Το 2-1 έγινε στο 68′ και πάλι από τον Μαλλιώρα που με προβολή νίκησε τον Μπούτα, έπειτα από συρτή σέντρα του Παπαδόπουλου.
Στο 77′ ο Γ. Γκουτζιάνας μετά από ατομική ενέργεια “τροφοδότησε” τον Παπαγιαννόπουλο, αυτός έκανε συρτή σέντρα στην περιοχή την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Μποστανίτης και ισοφάρισε σε 2-2.
Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 81′ με εκτέλεση φάουλ του Παπαγιαννόπουλου.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νίκολιτς με βοηθούς τις κυρίες Φωτιάδου, Πατρή Αικ.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΜΣ 25ης Μαρτίου: Γκεβρέκης, Ξενόπουλος, Βαλτασάρης, Τασίδης, Κατσίμπουρας (85′ Ζούντσας), Μουρατίδης, Μαλλιώρας, Παπαδόπουλος, Βαρμάζης (60′ Καλαϊτζής), Φωκαΐδης (62′ Πατσιοδήμος), Τσιντώτας.
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Γκαντάς, Πασχόπουλος, Μέλλιος, Βανάσας, Μποστανίτης (90′ Σεριακίδης), Κουμαντζιάς, Παπαγιαννόπουλος, Πίτλιακας (65′ Τσιγκαρόπουλος), Γ. Γκουτζιάνας, Σκράπαλης (86′ Κουρέτσης).















