Επιλογή Σελίδας

Για το φινάλε τη φάσης των Ομίλων του Champions League φύλαγε το καλό του παιχνίδι ο ΝΟ Βουλιαγμένης, που έκανε και σεφτέ στις νίκες. Η ομάδα του Βουγιασίνοβιτς, με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, επιβλήθηκε με 10-6 επί της γερμανικής Σπαντάου, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής, την Τρίτη το απόγευμα στο κολυμβητήριο της ΣΣΕ στη Βάρη. Αποχαιρέτησε έτσι την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και θα μετατεθεί στο Euro Cup.

Με τον ΝΟΒ να μην έχει καμιά ελπίδα πρόκρισης πριν από το ματς, η Σπαντάου ήταν αυτή που ήθελε περισσότερο τη νίκη, ελπίζοντας πως και η Μπαρτσελονέτα το βράδυ θα κερδίσει την Μαρσέιγ, για να πάνε οι Γερμανοί στα προημιτελικά.

Η ελληνική ομάδα, όμως, με βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλιστικές λύσεις επιθετικά, πήρε ένα ευρύ προβάδισμα από το ξεκίνημα (5-0) και είχε τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το τέλος του αγώνα. Ακόμα κι όταν οι Γερμανοί μείωσαν σε 6-5 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου, οι “σύγχρονοι μπέμπηδες” του ΝΟΒ βρήκαν απαντήσεις και έφτασαν στη μεγάλη νίκη με το τελικό 10-6.

Διαιτητές: Σβαρτς (Ισραήλ), Κόριζνα (Πολωνία).

Οκτάλεπτα: 5-0, 1-3, 2-2, 2-1.

Βουλιαγμένη (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 3, Αλμυράς, Ούμποβιτς, Παπασιφάκης 3, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Χατζής, Ανδρεάδης.

Σπαντάου (Βλάντιμιρ Μάρκοβιτς): Μπάκσα, Γκμπανταμάσι, Αντρουσκίεβιτς, Τσίρου 1, Τκατς 1, Γιούνγκλινγκ 1, Στρέλεζκιτς 2, Τομάσοβιτς 1, Ντικ, Σελντμάγιερ, Αμπραμσον, Μπανίσεβιτς, Σπίκιερ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This