Επιλογή Σελίδας

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης κέρδισε με 3-1 τον Θερμαϊκό Κορινού στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και πλέον στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΓΑΣ Σβορώνου, την προσεχή Τετάρτη στο “Λ. Ξανθόπουλος”.

Οι παίκτες του Σωτήρη Ζιώγα που θα είναι σίγουρα τρίτοι στην τελική βαθμολογία (σε ενδεχόμενη διεξαγωγή πλέι οφ δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική διαφορά των ομάδων, επομένως θα αντιμετωπίσουν τον Βατανιακό με μειονέκτημα έδρας) έφτασαν τους 58 βαθμούς ενώ ο Θερμαϊκός που θα τερματίσει στην 8η θέση έμεινε στους 31 βαθμούς.

Το 1-0 για τους Πόντιους έκανε στο 19′ ο Ίτσιος.

Στο 38′ ο Μιχαηλίδης πέτυχε το 2-0 για την ΠΑΕ Ποντίων, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Οι Κορινιώτες μείωσαν σε 2-1 με γκολ του Παρδάλη στο 47′.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 59′ ο Κατσιούλης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Αδαμαντίδη και Γ. Σκαμπαρδώνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Μελικιάν, Τουλίκας, Σκαμπαρδώνης, Κυλώνης, Σιδηρόπουλος (82′ Γιώτσας), Μυρωτής, Κατσιούλης (82′ Χρυσός), Δεληγιάννης, Τσινίκος (21′ Κουλουκουριώτης), Ίτσιος (69′ Παντζιάλας), Μιχαηλίδης (69′ Μάλα).

Θερμαϊκός Κορινού: Βασιλειάδης, Καραμανώλας (77′ Qevani), Πολυχρονιάδης, Αντωνιάδης, Αγγελάτος, Νταντίνης, Πιατίδης, Κέλο (69′ Χνούδας), Τρούμπαλος, Παρδάλης, Κατσαμάγκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This