Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Νεάς Τραπεζούντας με τον Άρη Κοκκινοπλιτών, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Έτσι, ο Εθνικός υποχώρησε στη 15η θέση με 7 βαθμούς ενώ ο Άρης είναι μόνος στη 12η θέση με 10 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, είχαν δοκάρι με τον Χατζηαργυρίου και χαμένο τετ α τετ του Παπαδόπουλου στο α’ μέρος και άλλες δυο χαμένες ευκαιρίες με Παπαδόπουλο και Εφραιμίδη στο β’ μέρος αλλά όλα αυτά δεν ήταν αρκετά για να φτάσουν στη νίκη καθώς ο Εντιαγιέ ισοφάρισε δυο φορές, με το δεύτερο γκολ να μπαίνει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ οι γηπεδουχοι είχαν κάνει το 2-1 στο 89′!

Το σκορ άνοιξε ο Μπέλπας στο 13′, βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 1-0 με πλασέ.
Στο 61′ ο Εντιαγιέ με προβολή ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 89′ ο Χαρινός πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση και με σουτ έκανε το 2-1.
Στο 90’+4′ ο Εντιαγιέ με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς την Πατρή και τον Μηνούδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέας Τραπεζούντας: Ευθυμιάδης, Λαδένης, Χ. Τερζίδης, Αντωνιάδης, Βασιλείου, Χνούδας, Παπαδόπουλος, Κακάνης (67′ Τουλίκας), Μπέλπας (67′ Χαρινός), Εφραιμίδης (88′ Γκανάς), Χατζηαργυρίου (80′ Πανάγος).
Άρης Κοκκινοπλιτών: Χ. Τσιαμπέρας, Κουλιανόπουλος, Φακίτσας (59′ Τσιώμης), Λάλλας, Σκέντος, Ισλάμι, Παπαδόπουλος, Εντιαγέ, Λαμπαδαρίου (46′ Λάλα), Κ. Τσιαμπέρας, Ασλανίδης.