Επιλογή Σελίδας

2-2 έληξε η αναμέτρηση του Άρη Κοκκινοπλιτών με τον Όλυμπο Βροντούς για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με τους Βροντινούς να παίρνουν το βαθμό της ισοπαλίας στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του τερματοφύλακα, Καλαϊτζή! Έτσι, ο Άρης υποχώρησε στην 9η θέση της βαθμολογίας ενώ ο Όλυμπος παρέμεινε τελευταίος, παίρνοντας βέβαια το δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της ΠΑΕ Ποντίων 2012.

Παρότι την πρώτη καλή στιγμή είχε ο Περχανίδης στο 8′ για τον Όλυμπο, που σούταρε άουτ ευρισκόμενος τετ α τετ με τον Βελώνη, ο Άρης ήταν αυτός που προηγήθηκε 2-0, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαστεργίου στο 10′ και πλασέ του Κλιάνη στο 35′.
Η ομάδα της Βροντούς μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νούλα στο 68′.
Μετά το 2-1 οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν ξανά το προβάδισμα αλλά Εντιαγιέ και Κλιάνης έχασαν τετ α τετ.
Στο 90’+4′ ο τερματοφύλακας Καλαϊτζής που είχε προωθηθεί στα καρέ των Κοκκινοπλιτών, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νούλα και σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων, με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Στο 90’+5′ αποβλήθηκαν με δεύτερες κίτρινες κάρτες οι Φακίτσας, Λάλλας και Σκέντος του Άρη Κοκκινοπλιτών και ο Μπακούρας του Ολύμπου Βροντούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κ. Λαφατζής με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Κουκουβίτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Κοκκινοπλιτών: Βελώνης, Κυλώνης, Φακίτσας, Λάλλας, Σκέντος, Τσιμήτρης, Κατσαντώνης (78′ Διαμαντόπουλος), Κλιάνης (90’+ Καστανάρας), Εντιαγιέ (90’+ Κατσαμάγκας), Παπαστεργίου, Ηλιάδης (60′ Παπαδόπουλος).
Όλυμπος Βροντούς: Καλαϊτζής, Γκίνας, Κ. Περδίκης (70′ Ι. Πανωλής), Δ. Πανωλής (75′ Η. Περδίκης), Κορινιώτης, Μπακούρας, Γκολέμας, Νούλας, Περχανίδης, Τσιανάκας, Σαββίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This