Επιλογή Σελίδας

Η Σάκκαρη πήρε μόλις 3 games απέναντι στην Cirstea, από την οποία γνώρισε την ήττα με 6-2, 6-1 στην πρεμιέρα της στο Abu Dhabi Open, σε μια αναμέτρηση που γρήγορα θα θέλει να αφήσει πίσω της.

Ήταν ο πρώτος αγώνας για τη Σάκκαρη μετά την Αυστραλία και δεν ήταν καλός, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από τη γραμμή του σερβίς και να το πληρώνει με 5 breaks κατά της.

Έκανε 6 διπλά λάθη η Μαρία σήμερα, ενώ κέρδισε σχεδόν τους μισούς πόντους στα πρώτα της σερβίς (21/38 – 55,3%) και λιγότερους από τους μισούς στα δεύτερα (10/26 – 38,5%).

Μ’ αυτά τα ποσοστά ήταν φυσικό να μην ελπίζει σε πολλά πράγματα απέναντι σε μια πολύ καλή Cirstea, η οποία μάλιστα από τη δική της πλευρά φρόντισε να παίξει εξαιρετικά όλα τα κομβικά σημεία και να σβήσει 6/6 break points, για να προστατεύσει σε όλες τις περιπτώσεις το σερβίς της στο ματς.

Αυτή ήταν η 2η νίκη της Cirstea επί της Σάκκαρη (2-2) και η 1η μετά από 6 χρόνια, ενώ η 33χρονη Ρουμάνα έφτασε τις 20 νίκες απέναντι σε Top 10 παίκτριες στην καριέρα της.

Έχει ξεκινήσει φανταστικά τη σεζόν της στη Μέση Ανατολή η Cirstea, η οποία προχθές απέκλεισε άλλο ένα μεγάλο όνομα από το Άμπου Ντάμπι, την Caroline Garcia.

Αποκλείοντας και τη Σάκκαρη, Νο.3 στο ταμπλό, η Ρουμάνα μπήκε στα προημιτελικά της WTA 500 διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Daria Kasatkina. Η Ρωσίδα, Νο.7 στο ταμπλό, κέρδισε νωρίτερα σήμερα την Ashley Krueger με 6-3, 7-5.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This