Επιλογή Σελίδας

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

1) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Προοδευτική Νεολαία» χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ.
(αγώνας της 04.02.2024, Προοδευτική-Απόλλων Αθηνών, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

2) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Εθνικός ΟΦΠΦ» χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ.
Απαλλάσσει το σωματείο «ΑΟ Υπάτου Βοιωτίας».
(αγώνας της 21.01.2024, ΑΟ Υπάτου-Εθνικός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

3) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Άγιος Νικόλαος Κρήτης» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του Εμμανουήλ Σκύβαλου, προπονητή του σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και, β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί σε βάρος του «Αγίου Νικολάου Κρήτης» χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες σε βάρος του Εμμανουήλ Σκύβαλου.
(αγώνας της 04.02.2024, Φωστήρας-Άγιος Νικόλαος, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

4) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Παμβουπρασιακός» χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του Χαράλαμπου Κοντανά, φυσικοθεραπευτή του σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και, β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.
Απειλεί σε βάρος του «Παμβουπρασιακού» χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα σε βάρος του Χαράλαμπου Κοντανά.
(αγώνας της 04.02.2024, Παμβουπρασιακός-ΑΕ Μεσολογγίου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

5) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Βέροια Λέιντις» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3 που είχε οριστεί για τις 11.02.2024, με το σωματείο «ΑΣ Άρης», β) αφαίρεση πέντε (-5) βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται καθώς και επίσης (-5) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί, γ) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και, δ) αποβολή από το Πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται και υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.
(αγώνας της 11.02.2024, ΑΣ Άρης-Βέροια Λέιντις, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και δήλωση παραίτησης από το πρωτάθλημα)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This