Επιλογή Σελίδας

Μια ανάσα από την 4η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βρέθηκε ο Βατανιακός που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Αναγέννηση Άρτας, σε αγώνα που διεξήχθη στην πόλη της Ηπείρου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Η ομάδα της Πιερίας παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Παππά στο 11′, “γύρισε” το παιχνίδι και αφού ισοφάρισε με τον Δ. Ανανιάδη στο 43′, πήρε προβάδισμα με γκολ του Μιτακίδη στο 53′, όμως δεν κατόρθωσε να κρατήσει μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο τελικό 2-2 με γκολ του Λισγάρα στο 88′.

Έτσι, ο Βατανιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την 11η (οδηγεί σε σωτηρία) και 12η θέση (οδηγεί σε μπαράζ), εκεί όπου βρίσκονται Εορδαϊκός και Αστέρας Πετριτή με 16 βαθμούς, έναντι 13 του συλλόγου του Βατάν.

Την ερχόμενη Κυριακή, οι Κατερινιώτες υποδέχονται την ισόβαθμή τους, Θύελλα Κατσικά σε έναν ακόμη “τελικό” ενώ οι Αρτινοί αγωνίζονται εκτός έδρας κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα.

Το “φιλμ” του αγώνα
11′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Ζυγκερίδης γύρισε το σώμα του από πλάγια σπάζοντας τη μπάλα παράλληλα για τον Παππά που από κοντά με πλασέ έκανε το 1-0.
20′ Μετά από γύρισμα του Μαυρίδη ο Δ. Ανανιάδης έκανε το πλασέ αλλά ο Μπαλαούρας μπλόκαρε τη μπάλα.
35′ Μετά από σέντρα του Γιαλεδάκη σουτ του Πάνου εν κινήσει αλλά η μπάλα σταμάτησε σε σώματα.
39′ Δυνατό σουτ του Πάνου έξω από την περιοχή, έδιωξε δύσκολα ο Φιρινίδης.
41′ Πλασέ του Μουσιωτίτσα από πλάγια θέση, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Τσιλεγκερίδη.
43′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Μιτακίδης έκανε τη σέντρα, οι αμυντικοί των γηπεδούχων δε μπόρεσαν να απομακρύνουν, η μπάλα κατέληξε στον Δ. Ανανιάδη που με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Βατανιακό.

47′ Ο Ζυγκερίδης τροφοδότησε τον Πάνο, αυτός έκανε το σουτ, το οποίο όμως έφυγε άουτ.
53′ ΓΚΟΛ! 1-2: Μετά από σέντρα του Μαυρίδη από δεξιά, ο Μιτακίδης στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-2 για τον Βατανιακό.
55′ Ο Μπεκατώρος σέντραρε και ο Κυριάκης έπιασε την κεφαλιά που έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Τσιλεγκερίδη.
60′ Ο Χ. Ανανιάδης έφυγε στην αντεπίθεση και βγήκε απέναντι από τον Μπαλαούρα αλλά υπό την πίεση αμυντικού δε μπόρεσε να κάνει σωστό τελείωμα.
63′ Σέντρα σουτ του Δ. Ανανιάδη, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το “παραθυράκι” του Μπαλαούρα.
68′ Δυνατό σουτ του Μιχαηλίδη από τα όρια της περιοχής, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μπαλαούρας.
75′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυριάκη ο Λισγάρας πήρε την κεφαλιά που έφυγε λίγο πάνω από τα γκολπόστ του Τσιλεγκερίδη.
76′ Ο Μιτακίδης τροφοδότησε τον Μαυρίδη αλλά το σουτ του παίκτη του Βατανιακού βρήκε πάνω στον Μπαλαούρα.
89′ Κεφαλιά του Λισγάρα μετά από σέντρα του Μανιώτη, μπλόκαρε εύκολα ο Τσιλεγκερίδης.
90′ ΓΚΟΛ! 2-2: Ο Λισγάρας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κυριάκη ισοφάρισε σε 2-2 για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μώκος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας με βοηθούς τους Νάστο και Ζιώγα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Κίτρινη κάρτα είδε ο Μιχαηλίδης του Βατανιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Άρτας: Μπαλαούρας, Μανιώτης, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Θεοδωράκης, Μουσιωτίτσας (56′ Αρτέμης), Πλαστουργός (46′ Κυριάκης), Ζυγκερίδης, Πάνος (82′ Σακκάς), Παππάς.
Βατανιακός: Φιρινίδης (40′ λ.τ. Τσιλεγκερίδης), Σαμανίδης, Ντόσης, Γκαράτζιας, Λιόλιος, Δαλαμήτρας, Τσενικλής (24′ λ.τ. Μιχαηλίδης – 85′ Μάλα), Μαυρίδης, Μιτακίδης, Ανανιάδης Δ. (85′ Μυρτολλάρι), Ανανιάδης Χ. (85′ Κυπαρίσσης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This