Επιλογή Σελίδας

Το EURO 2024 έρχεται στη δημόσια τηλεόραση μαζί με όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ, Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες).

Η ΕΡΤ, είκοσι χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τη «χρυσή» ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου, θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση με τα γήπεδα της Γερμανίας και τις 51 ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.
Από την πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Ιουνίου έως τον τελικό την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤ3 θα μας μεταφέρουν το αθλητικό υπερθέαμα με πλούσιο ρεπορτάζ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στον σχολιασμό των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων θα βρίσκονται τέσσερις θρύλοι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004, οι Ντέμης Νικολαΐδης, Άγγελος Χαριστέας, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Τάκης Φύσσας.

Τους αγώνες από τις 10 πόλεις της Γερμανίας θα μεταδώσουν και θα σχολιάσουν  οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Γιώργος Χαϊκάλης, Βασίλης Μπακόπουλος, Ιωσήφ Νικολάου, Γιώργος Τραπεζανίδης, Τάσος Κολλίντζας και Πάνος Μπλέτσος. 

H ΕΡΤ μάς μεταφέρει στο κλίμα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης με ειδικές θεματικές εκπομπές, με παρουσιαστή τον Πάνο Βόγλη. Πρεμιέρα την Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 23:00, με μια εκπομπή-οδηγό στην ιστορία του θεσμού, με στιγμιότυπα από το παρελθόν και από τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας το καλοκαίρι του 2004. Οι εκπομπές θα συνεχιστούν από τη Δευτέρα 10 έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου, στις 24:00.

Από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου, η ΕΡΤ θα μεταδίδει καθημερινά διπλές εκπομπές, πριν και μετά τη λήξη των αγώνων, στις 21:00 και στις 24:00 αντίστοιχα.

Όλα τα στιγμιότυπα, η ψηφιακή ανάλυση των αναμετρήσεων, ειδικά αφιερώματα από το Αρχείο της ΕΡΤ, πλούσιο ρεπορτάζ από τους απεσταλμένους της δημόσιας τηλεόρασης και κάθε λεπτομέρεια της διοργάνωσης μέσω των εφαρμογών της UEFA θα πλαισιώνουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Για όλα τα νέα και το παρασκήνιο από το EURO 2024 θα μπορείτε να ενημερώνεστε και από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, το αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ, και από το ertsports.gr, καθώς και από τα social media της εταιρείας.

Όλα τα μάτια αυτό το καλοκαίρι είναι στην ΕΡΤ
και στα κανάλια της για τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This