Επιλογή Σελίδας

Παίκτης της Αναγέννησης Επανομής θα εξακολουθήσει να είναι ο Νίκος Νταντάμης.

Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τη νέα διοίκηση του θεσσαλονικιώτικου σωματείου και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας και για την επόμενη σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η Αναγέννηση Επανομής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την κολώνα της ομάδας μας, Νταντάμη Νικόλα.

Δεν θα μπορούσε σε αυτή την καινούργια προσπάθεια της ομάδας μας να λείπει. Ο Ντάντα έχει δώσει τα πάντα. Ήταν, είναι και θα είναι η ψυχή της ομάδας.

Μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης έκανε την εξής δήλωση:
“Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την καινούργια διοίκηση της Αναγέννησης Επανομής για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου με την ανανέωση της συνεργασίας μας. Υπηρετώ την ομάδα για 5 συνεχόμενα έτη και στο σύνολο 8 έτη. Η Αναγέννηση Επανομής είναι η δεύτερη οικογένεια μου και θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας. Τέλος θέλω να αναφερθώ στο κόσμο της Επανομής και να πω ότι η καινούργια διοίκηση αποτελείται από δικά της παιδιά που έχουν όνειρα φιλοδοξίες και όρεξη δουλειά και θέλουμε δίπλα μας το κόσμο της Επανομής για να στηρίξει την καινούργια προσπάθεια που γίνεται ώστε όλοι μαζί με αργά και σταθερά βήματα να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας”.

ΝΤΑΝΤΑ ΨΥΧΑΡΑ ΠΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΟΜΑΡΑ

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Πιερικού και μετά αγωνίστηκε σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Νίκη Πολυγύρου, ΓΑΣ Σβορώνου, Βύζαντα Μεγάρων, Αναγέννηση Επανομής (1η θητεία), Βατανιακό, Αναγέννηση Επανομής (2η θητεία), Κεραυνό Αγγελοχωρίου, Αναγέννηση Επανομής (3η θητεία) και ΠΟ Νέας Καλλικράτειας πριν επιστρέψει για 4η φορά το 2019 στην ομάδα της Επανομής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This