Επιλογή Σελίδας

Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αιγινιακός που ενέταξε στο δυναμικό του τον Νίκο Συρράκο.

Ο 26χρονος επιθετικός είναι γνωστός στους φιλάθλους της Πιερίας από τη θητεία του στην ΑΕ Καρίτσας, της οποίας τη φανέλα φόρεσε στο πρώτο μισό της περιόδου 2019-2020.

Ο Συρράκος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την ΑΕ Κοζάνης και ακολούθως εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ όπου έμεινε για συνολικά επτά χρόνια.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Λάρισας, Αχιλλέα Φαρσάλων, Μετέωρα, ΑΟ Σελλάνων, ΑΕ Καρίτσας, Αχιλλέα Φαρσάλων, Κοζάνη, Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης ενώ τελευταία του ομάδα πριν τον Αιγινιακό ήταν ο Ελευθεριακός με τον οποίον αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Θυμηθείτε την αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει το 2021 στο katerinisport και στον Νίκο Κολίτση το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αιγινιακού.

Νίκος Συράκος (ΦΣ Κοζάνη): «Ό,τι έζησα στον ΠΑΟΚ είναι ευλογία»

Η ανακοίνωση του Αιγινιακού αναφέρει:

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακου ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Νίκου Συρράκου από τον Ελευθεριακό.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε: ΠΑΟΚ, Απόλλων Λάρισας, Αχιλλέας Φαρσάλων, Καρίτσα, Κοζάνη και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου που έχει θέσει η ομάδα μας την φετινή χρονιά

Στη φωτογραφία ο Νίκος Συρακος υπογράφει παρουσία του αντιπροέδρου Δημήτρη Αργυροπούλου και του μέλους του ΔΣ Τοπαλιδη Νικολάου.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This