Επιλογή Σελίδας

Στην 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της αθλητικής κοινότητας με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, που διοργανώθηκε χτες, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας & Δημοτικού Ωδείου Δήμου Κατερίνης, Γιώργος Κοκαβίδης.
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, φωτισμός και κείμενο
Η ανανέωση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους και η ενεργοποίηση των πολιτών στην άσκηση, προκειμένου να ανατραπούν οι αρνητικοί δείκτες της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με την άθληση του γενικού πληθυσμού τέθηκαν – μεταξύ άλλων – στο επίκεντρο της Συνδιάσκεψης.
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, ηχείο και κείμενο
Όπως επισημάνθηκε, η απογοητευτική ευρωπαϊκή κατάταξη της χώρας μας σχετικά με την άσκηση του γενικού πληθυσμού (μόλις ένας/μία στους τρεις Έλληνες/ίδες αθλούνται) απαιτεί την άμεση δραστηριοποίηση όλων -αθλητική κοινότητα, φορείς και τοπική αυτοδιοίκηση- για την αναστροφή της απογοητευτικής εικόνας.
Μπορεί να είναι εικόνα τηλεόραση και κείμενο που λέει "Χρονοδιάγραμμα Ενεργειών για περίοδο 2024-25 Πρόσκλησηενδιαφέροντος Πρόσκληση ενδιαφέροντος προςους προστουςφορείςγια τους φορείς για έκδοση πιστοποιη πιστοποίησηςnΑγ0 ΠΑγO σης 29 Ιανουαρίου 2024 Conanan 29 Μαρτίου 24 Πιστοποίηση Παραyρ. 4.1. o.n. Εγκριση Προγραμμάτων Έκδοση KYA Ιούλιος Ιαύλιος2024 2024 και Ολοκληρώθηκε ενημερώθηκαν οι αντίστοιχοι Φορείς Ap. πρωτ rΓA 11003 11003/17-4-24 7-4-24 Κατάθεση προτάσεων Μάιος/ιούνιος 24 Παραyp 4.2 Ο.Π 2024-25 ΟκT. OKT.2024 2024"
Στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη για την επανεκκίνηση των Προγραμμάτων και Εκδηλώσεων Άθλησης για Όλους, συγκεντρώθηκαν δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι Αθλητισμού, αντιπεριφερειάρχες, Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή, Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και πρωταθλητές, αθλητικές ομοσπονδίες και διοικήσεις Εθνικών Αθλητικών Κέντρων από ολόκληρη τη χώρα.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και αίθουσα σύνταξης
«Στόχος μας είναι ο Αθλητισμός να ενταχθεί στην καθημερινότητα του δημότη. Στον Δήμο Κατερίνης και γενικότερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επιδίωξή μας είναι να φέρουμε στο προσκήνιο την Άθληση για Όλους. Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση συστηματικά» σημειώνει σε δήλωσή του, ο κος Κοκαβίδης, ο οποίος στη διάρκεια της συνδιάσκεψης αντάλλαξε απόψεις με εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, με Ολυμπιονίκες, στελέχη της αθλητικής κοινότητας κ.ά.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "ΙΗΣΗ ่อ์ง่ 웃 ΟΛΟΥΣ ζήσε Αθλητικά Íkn η"

Pin It on Pinterest

Shares
Share This