Επιλογή Σελίδας

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 41-61 της Νεάπολης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ο Πιερικός Αρχέλαος συνέχισε να έχει το απόλυτο των νικών στο φετινό πρωτάθλημα, κάνοντας το τρία στα τρία κόντρα στη Νεάπολη που γνωρισε τη δεύτερή της ήττα σε ισάριθμους αγώνες.

Καλύτερα μπήκε στην αναμέτρηση ο Πιερικός Αρχέλαος, με εξαιρετική αμυντική λειτουργία περιόρισε τη Νεάπολη στους πέντε πόντους και προηγήθηκε με 5-19 στο τέλος του πρώτου δεκάλεπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η γηπεδούχος έβγαλε αντίδραση, κατάφερε να πάρει στα χέρια της, μέιωσε τη διαφορά, με την ομάδα της Κατερίνης να είναι αυτή που πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενη με 21-27.

Στο τρίτο δεκάλεπτο αντιστράφηκαν εκ νέου οι ρόλοι, με τις παίκτριες του Αργύρη Φώτα να έχουν το πάνω χέρι και να διευρύνουν το προβάδισμά τους και να μπαίνουν στην τελική ευθεία της αναμέτρησης με του υπέρ τους 30-44.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Πιερικό Αρχέλαος διατήρησε το προβάδισμά του κι έφτασε στη νίκη με το τελικό 41-61.

Διαιτητές: Κώνης, Κωνσταντινέλλης.

Δεκάλεπτα: 5-19, 21-27, 30-44, 41-61.

Νεάπολη ΑΚΠΚ (Παγκούτσος): Παράσχου 14 (1), Μήτα 3, Καραγιαννάκη , Θωμαΐδου 8 (1) , Αργυρού 3 , Ιακωβίδου3 , Παπαδοπούλου , Ανδρονικίδου , Λότσικου , Κυριακού 2, Αγγελακίδου 8.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Φώτας): Τελίδου 38 (6), Μάντη, Ζαμάνη, Καρανικόλα 7, Λάππα 3, Παγκαρίδου, Μπουμπουλέντρα 4, Κιολέογλου, Παπαζιώγα 2, Μπαγκλαρίδου 7.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This