Επιλογή Σελίδας

Ο Ηλίας Λοτζανιώτης θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει τον ΓΑΣ Μελίκη στο νέο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, την προσεχή περίοδο.

Τη σχετική συμφωνία γνωστοποίησε η ομάδα της Ημαθίας με την παρακάτω ανακοίνωση:

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, ήρθε κι έδεσε, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο… οποία ρήση του λαού μας και να χρησιμοποιήσει κανείς ταιριάζει απόλυτα στη νέα συνεργασία της ομάδας μας.

Με μεγάλη χαρά κι έπειτα από την επιθυμία των δύο πλευρών από σήμερα και επίσημα προπονητής στην ομάδα είναι ο Ηλίας Λοτζανιώτης. Μια συνεργασία που καταδεικνύει τη νέα φιλοσοφία της ομάδας με προτεραιότητα πλέον στα αναπτυξιακά τμήματα ,και τη δημιουργία ενός νεανικού και πλήρους ανταγωνιστικού συνόλου. Δύο λόγια για το προφίλ του νέου προπονητή μας.

Ο Ηλίας Λοτζανιώτης είναι κάτοχος διπλώματος Β’ κατηγορίας της ΓΓΑ και μέλος του ΣΕΠΚ.

Μετά από 25 χρόνια ως αθλητής σε επίπεδο Α’ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ καθώς και Γ’& Β’ εθνικής, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ Αγινιακός την σεζόν 1999-00 ως υπεύθυνος ακαδημίας, όπου ήταν και μέχρι την σεζόν 2021-22.

Απο το καλοκαίρι του 2012 έως το τέλος της σεζόν 2021 ανέλαβε και το ανδρικό τμήμα του Αιγινιακού όπου την σεζόν 2015-16 η ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και προβιβάστηκε στην Γ’ εθνική. Τον Νοέμβριο του 2021 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πιερικού-Αρχέλαου όπου η ομάδα κατέλαβε την 2η θέση και πήρε το εισιτήριο για την Γ’ εθνική.

Την σεζόν 2023-24 συνεργάστηκε με τον Βατανιακό Κατερίνης ως α’ προπονητής, έχοντας στην ευθύνη του και την οργάνωση των τμημάτων υποδομής.

Από σήμερα ο Ηλίας Λοτζανιώτης ανήκει στην οικογένεια του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ.

ΗΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This