Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Ligue 1 απόψε με ντέρμπι στο Νότο ανάμεσα στη Nimes και τη Marseille. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Nimes Olympique – Olympique de Marseille     @ Stade des Costieres, Nimes

Φρένο στις 4 διαδοχικές νίκες της Nimes, έβαλε η Rennes με το 2-1 που έγινε στις καθυστερήσεις. Παρά το πιο γρήγορο γκολ της σεζόν στα 34” δεν μπορεσε να αντέξει στην πίεση, που έγινε πιο έντονη μετά το 53′ που αγωνίστηκε με 10 παίκτες (απευθείας κόκκινη του αρχηγού Briancon). Παραμένει ισόβαθμη με την Dijon στη 18η θέση των μπαράζ. Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος, έτσι και το αήττητο των 14 ματς για τη Marseille του Andre Vilas-Boas. Εντός έδρας ήττα (1-3) από τη Nantes, αιφνιδιάστηκε και έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ. Πολλά τα αμυντικά κενά για πρώτη φορά μετά από καιρό, ωστόσο δεν της κοστίζει ιδιαίτερα έχοντας το +8 από τις ομάδες που την καταδιώκουν. 

Το πάθημα θα γίνει μάθημα για τους Μασσαλούς που έχουν την ποιότητα να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Με σχετική κάλυψη και στην ισοπαλία (ντέρμπι γαρ), θα πάμε στην επιλογή του συνδυασμού του X2 με το over 1.5.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J27)
21:45 Nimes Olympique – Olympique de Marseille X2 & Over 1.5 Goals (1.90) 2-3 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This