Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Μπορεί όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα απόψε στα ευρωπαϊκά αστέρια, ωστόσο το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εξ αναβολής αναμέτρηση για την απερχόμενη 27η αγωνιστική ανάμεσα στους Γιρονδίνους και τους Pailladins. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

FC Girondins de Bordeaux (13) – Montpellier Herault SC (8)     @ Matmut Atlantique, Bordeaux

Προϊστορία:  19 – 5 – 2  (τελευταία 10ετία:  5-3-1,  5/10 Under,  5/10 NG)

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη Παρασκευή και θα άνοιγε την αυλαία της αγωνιστικής που έμεινε ελλιπής και πλέον οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν απόψε σε ένα 90λεπτο κρίσιμης αξίας και για τις δύο ως προς την τελική τους ευθεία στη φετινή σαιζόν.

Αμφότερες προέρχονται από ένα αρκετά κακό πρόσφατο διάστημα με πολλά αρνητικά αποτελέσματα. Χαρακτηριστικό για τη Montpellier που βρισκόταν στις πρώτες θέσεις, το ότι μετρά μόλις μία νίκη (!!) το τελευταιο 3μηνο με τελευταία εκτός έδρας νίκη στις 1/12 στο Πριγκιπάτο την ώρα που οι γηπεδούχοι Γιρονδίνοι έχουν 4β τον τελευταιο ενάμιση μήνα (1 νίκη -1 ισοπαλία – 5 ήττες).

Όσο για την προϊστορία, αυτή έχει φερθεί καλά στην Bordeaux που παραδοσιακά δεν ηττάται συχνά από τη σημερινή της αντίπαλο. Πέντε νίκες των γηπεδούχων και μόλις μία των φιλοξενούμενων την πρόσφατη 10ετία ενώ όπως αναμένεται και σήμερα οι μεταξύ τους μονομαχίες έχουν λίγα γκολ. Με ρίσκο το no goal, αρκετά καλή επιλογή τα 1-2 γκολ ενώ η βασική μας επιλογή θα είναι ο συνδυασμός της διπλής ευκαιρίας των γηπεδούχων με το under 3.5.
. 

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J27 en retard)
20:00 FC Girondins de Bordeaux – Montpellier HSC 1X & Under 3.5 Goals (1.62) 1-2 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This