Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Europa League. Τέσσερις αναμετρήσεις, εκ των οποίων ο Μονεγάσκος θα παρακολουθήσει μία- αυτή της δοκιμασίας των Μασσαλών στη Λειψία.

RB Leipzig – Olympique de Marseille

Απόψε το βράδυ η RB Arena ανοίγει τα φώτα της για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση και για τους δύο αντιπάλους. Στα πρώτα ευρωπαϊκά της βήματα, η γηπεδούχος RB Leipzig μετά την εμπειρία της στο Champions League (3η στον όμιλο ) πλέον συμμετέχει με αξιώσεις στη διοργάνωση του Europa σε ένα ζευγάρι, ίσως το πιο ενδιαφέρον από πλευράς ισορροπιών.
Από την άλλη, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού του Γαλλικού Νότου μετά από πολλά χρόνια ευρωπαϊκής παρουσίας είναι πλέον εδώ και μετά την πρόκριση (ως δεύτερη πίσω από την Salzburg) στον όμιλο και την εύκολη πρόκριση επί της Braga διεκδικεί κι εκείνη με τη σειρά της την πρόκριση στα ημιτελικά.
Αμφότερες πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία και εντός συνόρων, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τους εξασφαλίζει και την παρουσιά τους χρόνου στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Τι θα επιλέξουμε
Στα τέσσερα πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια των γηπεδούχων και έξι από τα τελευταία επτά, όπως και επίσης και στα έξι πρόσφατα παιχνίδια των φιλοξενούμενων υπήρχαν γκολ εκατέρωθεν. Μιλάμε άλλωστε για δύο φύσει επιθετικές ομάδες, που θα ψάξουν έντονα το γκολ όπως και σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως διοργάνωσης ή έδρας. Συνεπώς, το αμφίσκορο αποτέλεσμα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και θα είναι η βασική μας επιλογή ενώ δεν συμφωνούμε με το σετ των αποδόσεων ως προς τον φαβοριτισμό στους γηπεδούχους…
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (1/4 de Finale)
22:05 RB Leipzig – Olympique de Marseille Goal/Goal (1.74) 1-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This