Επιλογή ΣελίδαςΗ ΠΑΕ Βόλος εγκαινίασε το διαδικτυακό της κανάλι, Volos TV, το φετινό καλοκαίρι, το οποίο όμως, συνεχίζει να εξελίσσει και να μεγαλώνει, καθώς όπως ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (1/10) θα προσφέρει επιπλέον ενημέρωση στους φίλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μαγνησίας από την ερχόμενη Δευτέρα (5/10) θα προσθέσει στο διαδικτυακό της πρόγραμμα την πρώτη αθλητική της εκπομπή, παρέχοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές του καναλιού να παρακολουθούν στους δέκτες τους την αθλητική επικαιρότητα της Super League με επίκεντρο την ομάδα του Βόλου.

Τη θεματολογία της εκπομπής θα ενισχύσουν επίσης, συνεντεύξεις και ειδικά θέματα που θα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Βόλου, ενώ θα γίνονται και αναφορές στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η εκπομπή με τίτλο “Η ώρα του Βόλου”, θα ηγείται υπό την παρουσία του Άκη Μπούκλα και της Φιλίτσας Ντίκα, ενώ θα μεταδίδεται διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Βόλος από το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Βόλος (tv.volosfc.com) κάθε Δευτέρα από τις 21:30 μέχρι τις 22:30.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This