Επιλογή Σελίδας

Για μία ακόμη επικίνδυνη αποστολή προετοιμάζεται ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος ταξιδεύει την Κυριακή στην Αγιά Λάρισας για να αντιμετωπίσει την ΑΕ Κιλελέρ (26/11 -15:00) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2 ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας προέρχεται από την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής με τον ΑΟ Νέας Αρτάκης, ένα αποτέλεσμα το οποίο ήταν αρκετό για να την διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου, ενώ μεσοβδόμαδα μεσολάβησε και η άνετη επικράτηση επί του Εθνικού Κατερίνης με 1-3 και η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ψυχολογία και η αγωνιστική ετοιμότητα στις τάξεις του ΓΑΣ παραμένει στα υψηλότερα επίπεδα και οι “κιτρινόμαυροι” είναι έτοιμοι για ένα ακόμη δυνατό τεστ μακριά από το Σβορώνο κόντρα σε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο.

«Πονοκέφαλο» για το Νίκο Θεοδοσιάδη αποτελεί η απουσία του Νέστορα Κωτσιόπουλου ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Παραμένει εκτός αποστολής ο
Δημήτρης Δημητρίου που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως τον τραυματισμό του. Σταθερά στα «πιτς» βρίσκονται οι μακροχρόνιοι τραυματίες Βασίλης Λαγδάρης και Σπύρος Μακράκης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημηνάς, Ζωγράφος, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Λάμπογλου, Μπατζώνης,
Μυστρίδης, Μπράτσιος, Ξυδούς, Οικονομίκος, Παπαδόπουλος, Τρούμπαλος, Φυτόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This