Επιλογή ΣελίδαςΤο διοικητικό συμβούλιο του ΣΦΚ Πιερικός θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους του συντελεστές της φετινής, άκρως επιτυχημένης πορείας του συλλόγου στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, που επανέφερε τον ιστορικό Πιερικό στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ευχαριστούμε το τεχνικό επιτελείο με το οποίο ξεκίνησε ο σύλλογος την ποδοσφαιρική του χρονιά, και ιδιαίτερα ευχαριστούμε το παρών προπονητικό επιτελείο το οποίο παίρνοντας την σκυτάλη, κατάφερε να υλοποιήσει τους στόχους που είχαν τεθεί από το καλοκαίρι και θα συνεχίσει και φέτος χτίζοντας το μέλλον του συλλόγου. Ευχαριστούμε τον φυσιοθεραπευτή-μασέρ, τον γενικό αρχηγό, τους φροντιστές αποδυτηρίων και γηπέδων και όλους τους λοιπούς συνεργάτες,οι οποίοι καθημερινά ήταν δίπλα στην ομάδα.

Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν οικονομικά την όλη αυτή προσπάθεια, τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο,τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννη Συμεωνίδη, τον κ. Στέφανο Μπιτόπουλο, τον κ. Ιωάννη Λαζαρίδη, τον κ. Αντώνη Κιργιάκο καθώς και όλους τους χορηγούς του συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού που βρίσκεται πάντα δίπλα στον σύλλογο και στηρίζει με την παρουσία του και την οικονομική του συνεισφορά τις προσπάθειές μας.

Τέλος ιδιαίτερη μνεία και ιδιαίτερα ευχαριστώ θέλουμε να δώσουμε στους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτού του επιτεύγματος, σε όλους τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ,κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ικανοποιώντας τις προσωπικές και συλλογικές τους φιλοδοξίες, βοηθώντας ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Εκ της διοικήσεως
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΣΦΚ Πιερικός

Pin It on Pinterest

Shares
Share This