Επιλογή Σελίδας

Ποιότητα και εμπειρία προσθέτει ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου στα μετόπισθεν της ομάδας, καθώς συμφώνησε με τον Δημήτρη Τόσκα.

Ο 31χρονος αμυντικός που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τον Πιερικό στη Super League 2 (19 συμμετοχές, 1 γκολ), παραμένει… κάτοικος Κατερίνης “μετακομίζοντας” στον Εθνικό.

Ο ύψους 1,88 γηγενής ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες την ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή, είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη που θα βοηθήσει την ομάδα του Εθνικού στην προσπάθεια που θα κάνει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Τόσκας αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Πιερικού και το 2008-2009 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, σε ηλικία 17 ετών. Συνολικά στις σεζόν 2008-2012 έπαιξε σε 17 αγώνες πρωταθλήματος και 2 αγώνες Κυπέλλου (3,3,0,11+2).

Ακολούθως έπαιξε σε ΠΑΕΕΚ (Β’ Κύπρου), Πανιώνιο (Α’ Εθνική), Ηρακλή (Β’ Εθνική), Λαμία (Β’ Εθνική), Ζελέσνιτσαρ Σεράγεβο (Α’ Βοσνίας), Δόξα Δράμας (Γ’ Εθνική), Ολυμπιακό Βόλου (Γ’ Εθνική), Καβάλα (Γ’ Εθνική), Αναγέννηση Δερύνειας (Β’ Κύπρου), Οθέλλο Αθηαίνου (Β’ Κύπρου) πριν επιστρέψει ξανά στον Πιερικό στις αρχές του 2022.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This