Επιλογή Σελίδας

Μοιράστηκαν τους βαθμούς ο Ταύρος Ελάφου με τον Κεραυνό Μακρυγιάλου στην μεταξύ τους ισόπαλη αναμέτρηση χωρίς τέρματα  0-0  που διεξήχθη στην Έλαφο,  στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Με αυτή την μοιρασιά των βαθμών,  ο Κεραυνός Μακρυγιάλου παρέμεινε αήττητος και πρωτοπόρος στον πίνακα έχοντας 25 βαθμούς,  σε αντίθεση με τον Ταύρο Ελάφου που υποχώρησε στην 4η θέση της κατάταξης με 19 πόντους.
Στα αγωνιστικά,  το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο από ποιότητα και θέαμα,  χωρίς αξιόλογες φάσεις μπροστά από τα καρέ με το τελικό και δίκαιο αποτέλεσμα  0-0  να αποτυπώνει τις προσπάθειες των δύο αντίπαλων ομάδων.
Την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα την καταγράψαμε  από πλευράς γηπεδούχων στο 6ο λεπτό,  όταν το μακρινό σουτ φάουλ του Παπαγιαννόπουλου το απέκρουσε δύσκολα από την αριστερή του πλευρά της εστίας σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Κεραυνού.
Τον αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ.  Γιαμούζης με βοηθούς τους κ.κ.  Παντζιάλα,  Αδαμαντίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
 
Ταύρος Ελάφου  (Νίκος Ραπτόπουλος):  Ίτσιος,  Παπαδόπουλος,  Τριγωντζής,  Παπαγιαννόπουλος,  Κοσμίδης,  Ζαμαντζάς,  Σταθακόπουλος,  Τσιγκαρόπουλος,  Χ.  Μποστανίτης,  Συρόπουλος,  Γκουτζιάνας.
Κεραυνός Μακρυγιάλου  (Γιάννης Συμεωνίδης):  Αβραμίδης,  Καρανίκας,  Λ.  Μπάλλα,  Παυλίδης,  Κέλο,  Λαράκου,  Μαυρίδης,  Ζουλλέκου  (46΄  Καμτζίου),  Τσούνι,  Μουρατίδης,  Κιοσκού  (77΄  Α.  Μπάλλα).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This