Επιλογή Σελίδας

Την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του Πιερικού κατά τον χθεσινό τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στηλίτευσε ο προπονητής τερματοφυλάκων των Κεραμιδιωτών, Γιάννης Συμεωνίδης.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Πιερικού αναφέρθηκε και στη φάση της αποβολής του, κάνοντας λόγο και για “ανεπάρκεια” των διαιτητών.

Η τοποθέτηση του Γιάννη Συμεωνίδη:

Επειδή από χθες μετά το τέλος του τελικού διαβάσαμε και ακούσαμε πολλά και για να βάλουμε και κάποια πράγματα στη θέση τους, αν μαγκιά στο ποδόσφαιρο λέγεται να πέφτεις κάτω ανά λεπτό, να κάνεις καθυστερήσεις, να προκαλείς και να ειρωνεύεσαι τον αντίπαλό σου, τότε συγχαρητήρια.

Εμείς αλλιώς το μάθαμε και αλλιώς θα προσπαθούμε να το διδάξουμε στα παιδιά γιατί πέρα από τη σκοπιμότητα στο βωμό του αποτελέσματος υπάρχει και το ευ αγωνίζεσθαι.

Όσον αφορά τη δική μου συμπεριφορά, όσοι ήταν στον πάγκο είδαν και άκουσαν τι πραγματικά έγινε επάνω στην ένταση του παιχνιδιού.

Απλώς οι κύριοι που διεύθυναν για μένα ήταν ανεπαρκείς για τη γιορτή αυτή. Καλό καλοκαίρι και εμείς πάλι εδώ θα είμαστε τη νέα σεζόν, πιο δυνατοί.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This