Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα 0-0 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας μεταξύ της Ελπίς Ανδρομάχης και του Εθνικού Κατερίνης,  στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.
Η Ελπίς,  του Μανώλη Μπατσαρά  (έδινε οδηγίες στους παίκτες του έξω από το γήπεδο της Ανδρομάχης καθώς ήταν τιμωρημένος),  με τον βαθμό που πήρε έφτασε τους 20 και παρέμεινε στην 6η θέση του πίνακα.
Ο Εθνικός,  του Σάκη Παντελιάδη,  με τον βαθμό που απέσπασε σε μία δύσκολη έδρα,  διατηρήθηκε στην 3η θέση της κατάταξης έχοντας πλέον 26 πόντους.
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν,  γκολ στην αναμέτρηση που διεξήχθη μέσα σε αθλητικά πλαίσια δεν είδαμε,  ενώ από μία καλή ευκαιρία  (τις κυριότερες)  καταγράψαμε για κάθε ομάδα στο δίκαιο και τελικό αποτέλεσμα 0-0.
Στο 22΄  ο Μυστρίδης από πλεονεκτική θέση σούταρε ψηλά άουτ.
Στο 48΄  έπειτα από την παράλληλη προς την εστία σέντρα του Παπαζήση από δεξιά,  την κεφαλιά του Κυπαρίσση από θέση βολής,  την απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Εθνικού,  Βαβατσιούλας.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Αλέξανδρος Μέγας με βοηθούς την κα.  Βασιλεία Τσικλητάρη και τον κ.  Γιώργο Κουτσικανίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης:  Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης,  Φωτόπουλος,  Γεωργιάδης,  Κουκάρας,  Κ.  Παπαδόπουλος,  Βογιατζής  (74΄  Γαβρίδης),  Ζώβληκας,  Ταφραλής, Κυπαρίσσης  (66΄  Κελέρογλου),  Ζιάκας  (84΄  Μπούσιος).
Εθνικός Κατερίνης:  Βαβατσιούλας,  Λαζαρίδης,  Δήμος  (84΄  Αν.  Μάνης),  Μυστρίδης,  Ξενόπουλος,  Ι.  Παπαδόπουλος  (84΄  Παπαθανασίου),  Γκατζούνης  (44΄  λ.τ.   Αγγέλου),  Σπ.  Μάνης  (57΄  Κωνσταντινίδης),  Θωμαΐδης,  Νικολαΐδης,  Καναράς  (57΄  Μεταξάς).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This