Επιλογή ΣελίδαςΓεια σας φίλοι της Basket League,

Επιτέλους το πρωτάθλημα ξεκινά και αυτό είναι κάτι που χαροποιεί φυσικά όλους τους παίκτες. Η φετινή σεζόν θα είναι πολύ ξεχωριστή και σίγουρα μας στεναχωρεί που αρχίζει χωρίς κόσμο στις εξέδρες. Είναι μια δύσκολη περίοδος όμως και γι’ αυτό οφείλουμε όλοι να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών, ώστε να προστατευθούμε από τον ιό. Εύχομαι λοιπόν υγεία σε όλους τους ανθρώπους των ομάδων και γενικά σε όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά στην ομάδα μας, ο Ιωνικός Hellenic Coin θα προσπαθήσει φέτος να φέρει κάτι καινούργιο στο πρωτάθλημα, αφού έχουμε ένα ρόστερ αρκετά νεανικό με πολλές φιλοδοξίες. Οι στόχοι μας θα καθορίζονται αγώνα με τον αγώνα, αλλά σίγουρα θέλουμε όλοι σε κάθε ματς να είμαστε καλύτεροι από το προηγούμενο.

Ξεκινάμε απέναντι στην πολύ ισχυρή ΑΕΚ και τα όσα κατάφερε πέρσι, καθώς και τα ονόματα που υπάρχουν στο ρόστερ της, τα λένε όλα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα μπούμε στο παρκέ για να διεκδικήσουμε ο,τι μας αναλογεί παίζοντας με πάθος από την αρχή.

Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε! Εύχομαι ξανά υγεία σε όλους και μια σεζόν με πλούσιο θέαμα και όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς.

Ανδρέας Πετρόπουλος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This