Επιλογή Σελίδας

Χωρίς τον Εύαθλο θα διεξαχθεί η Γ’ Εθνική Κατηγορία τη νέα σεζόν, καθώς η ομάδα του Πολυκάστρου, με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε την αδυναμία της να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

«Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος προφανώς ανοίγει.

Μετά από πορεία ετών ιδιαίτερα τα τελευταία 7 με άνοδο και καθιέρωση στην Γ εθνική για 4 χρόνια, και περίπου 45 νίκες συνολικά, δυστυχώς ο Εύαθλος Πολυκάστρου αδυνατεί να συμμετέχει στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Οι λόγοι πολλοί που θα εκτιμηθούν αναλυτικά αργότερα.

Ενδεικτικά η απαξίωση του αθλήματος από την ομοσπονδία και η μετακύλιση των οικονομικών υποχρεώσεων στυγνά και μόνο στις ομάδες με δυσβάσταχτα βάρη (ενδεικτικά ένας αγώνας στην έδρα του σωματείου κοστίζει περίπου €350,00, έξοδα διαιτητών, γραμματείας κλπ), ένας όμιλος με τεράστιες μετακινήσεις (Λευκάδα, Κέρκυρα, Αγρίνιο κλπ) όταν ο άλλος όμιλος της Θεσσαλονίκης έχει περίπου εννέα μετακινήσεις εντός της συμπρωτεύουσας.

Ακόμη η οικονομική πίεση σε έναν νομό που είναι σίγουρα ουραγός είχε και αυτό τις συνέπειες του.

Το ταξίδι όμως συνεχίζεται γιατί τον Εύαθλο τον αγάπησε σχεδόν όλη η αθλητική κοινωνία της περιοχής και του Νομού γενικότερα και όταν αυτό είναι δυνατό το μέλλον είναι ευοίωνο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους αγωνίστηκαν, καθοδήγησαν, συμμετείχαν, πάλεψαν, πόνεσαν, δάκρυσαν, χάρηκαν , απόλαυσαν τον Εύαθλό μας.

Εις το επανιδείν

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
ο Πρόεδρος
Γεωργιάδης Κωνσταντίνος»

Όπως προκύπτει από την προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αντικαταστάτης του (εφ’ όσον το επιθυμεί) θα είναι μία ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ και συγκεκριμένα οι Αετοί Βέροιας, που τερμάτισαν δεύτεροι πίσω από τον ΦΟ Αριδαίας.

Οι Αετοί Βέροιας έχει δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 15 Ιουλίου και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι εξαιρετικά πιθανό να το πράξει.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This