Επιλογή Σελίδας

Η Κατερίνα Νικολαΐδου, μάσα από τη λογαριασμό της σε κοινωνικό δίκτυο, δήλωσε την ικανοποίησή της για την εμφάνισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς αγωνίστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και κατέληξε ευχαριστώντας τόσο την οικογένειά της, όσο και τους χορηγούς της για την συμπαράστασή τους σε όλην αυτή την προσπάθεια που καταβάλει.

Αναλυτικά:

“Μπορεί να μην κατάφερα να πάρω πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες φέτος αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένη από την εμφάνιση μου.

Φτάνοντας Αυστρία ένιωσα μια αδιαθεσία η οποία κατέληξε σε λοίμωξη αναπνευστικού παρόλα αυτά πήρα την απόφαση να τρέξω και να κάνω το καλύτερο δυνατό.

Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλο το Greek team δυστυχώς αυτή την φορά πανηγυρίσαμε μόνο μια πρόκριση. Εύχομαι τον Μάιο να είναι πολύ περισσότερες.

Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά που τρέχουν το επόμενο Σαββατοκύριακο στα Ιωάννινα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου και φυσικά τους χορηγούς μου που θα είναι δίπλα μου μέχρι να εκπληρώσω το δρόμο μου για το μακρινό Τόκιο!!!!”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This