Επιλογή Σελίδας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Κορασίδων στο Round 2 των προκριματικών του Euro WU17 (League B), επικρατώντας με 5-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Μολδαβίας.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Βίλνιους της Λιθουανίας, η Εθνική Κορασίδων ήταν καταιγιστική, καταγράφοντας τον εκπληκτικό αριθμό 32-0 στις τελικές προσπάθειες!

Όλα τα κορίτσια του Γιώργου Παπακώστα ήταν υπέροχα, με πρωταγωνίστρια την Μαρία Φανουράκη που δεν πέτυχε απλά το πρώτο (14’) και το τελευταίο (79’) γκολ της ομάδας της, αλλά μοίρασε και τις τρεις ασίστ στα υπόλοιπα τρία γκολ της Εθνικής, τα οποία πέτυχαν η Νικόλ Λαζαράκη (46’, 48’) και η Μίλα Ίβιτς. Η Λαζαράκη, μάλιστα, μπήκε αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους (46’) και ως το 48’ είχε σκοράρει δύο φορές!

Για την ελληνική ομάδα αγωνίστηκαν οι εξής παίκτριες:

Μαρία-Σοφία Μούγιου, Πουλιούδη (46’ Μαξ), Βαλκάνη (62’ Κιουρεξίδου), Κωνιωτάκη, Θεοδωράκη, Ζάγκλη (46’ Λαζαράκη), Γιοβάνη, Σιαφαρίκα (73’ Παντερή), Φακίνου, Φανουράκη, Ίβιτς (46’ Αργυρίου).

Να σημειωθεί ότι στο άλλο ματς του ομίλου, τα Νησιά Φερόε επικράτησαν 2-1 της Λιθουανίας.

Η προσπάθεια της Εθνικής Κορασίδων να βρεθεί και πάλι στην League Α, συνεχίζεται την Δευτέρα 27/3 με αντίπαλο την Λιθουανία.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This