Επιλογή Σελίδας

Ιδανική πρεμιέρα στην Elite Round για την Εθνική Νέων, η οποία επικράτησε 3-0 της Εσθονίας στο Waterford Sports Centre της Ιρλανδίας, για την πρώτη αγωνιστική του πέμπτου προκριματικού ομίλου της Elite Round του EURO U19. Τα γκολ για την Εθνική Ομάδα σημείωσε ο Στέφανος Τζίμας στο 21′ και 27′ και ο Νικολάου στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 8ο λεπτό ο Γκούμας αστόχησε σε τετ α τετ μετά από κάθετη πάσα του Τζίμα ενώ στο 10ο λεπτό ο Μοναστηρλής έδιωξε σωτήρια το σουτ του Σιλαμά. Η Εθνική Ομάδα προηγήθηκε στο 21ο λεπτό όταν ο Σπυράκος συνεργάστηκε άψογα με τον Τζίμα με τον επιθετικό της γαλανόλευκης να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Νόουμ από θέση τετ α τετ.

Στο 27′ η Εθνική Ομάδα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σπυράκου από τον Κάιτ. Ο Τζίμας ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι σημειώνοντας το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αναστάσιου Θέου διαχειρίστηκαν το προβάδισμα τους και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνουν του προβάδισμα τους με σουτ του Δεληγιάννη στο 57′, κεφαλιά του Κεραμίτση στο 60′ και σουτ του Γκούμα στο 67′. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε Ο Νικολάου στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή.

Στον άλλο αγώνα του πέμπτου ομίλου η Σλοβακία νίκησε 2-1 την οικοδέσποινα Ιρλανδία.

Εσθονία (Άλο Μπάρενγκρουμπ): Νόουμ, Παλούταγια, Κάιτ, Κολόμποφ, Κανέ, Οττί (46′ Σβεντόβσκι), Λούτς (70′ Σμιρνόφ), Βέτκαλ, Σάκάριας (55′ Λέτμετς), Σιλαμά, Οουνάπου (92′ Ορλόφ).

Ελλάδα (Αναστάσιος Θέος): Μοναστηρλής, Κεραμίτσης, Δεληγιάννης, Καλογερόπουλος, Τασιούρας (46′ Γεωργιάδης), Συμεωνίδης, Σμυρλής (65′ Σταυρόπουλος), Κωττάς (65′ Γκολφίνος), Γκούμας (73′ Κυριόπουλος), Σπυράκος, Τζίμας (73′ Νικολάου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This