Επιλογή Σελίδας

Η Γλυφάδα εξ αρχής είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στην Οριτσόντε Κατάνια, προκειμένου να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί στο Final 4 του Champions League στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Μετά την ήττα στη Βάρη με 14-13, η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην έδρα της Οριτσόντε, ηττήθηκε με 15-9 ολοκληρώνοντας την παρουσία της στη διοργάνωση. Η Οριτσόντε, πολυνίκης με οκτώ κατακτήσεις στο Champions League, επιστρέφει έπειτα από πέντε χρόνια στο Final 4.

Η ιταλική ομάδα μπήκε καλύτερα στον αγώνα και πριν συμπληρωθεί το τετράλεπτο προηγήθηκε 4-1, όμως η Γλυφάδα μείωσε σε 4-3 με τα γκολ των Φουντωτού και Γουλβς.

Η Οριτσόντε συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, με γκολ από την Μπετίνι έφθασε ξανά στο +3 (7-4) και η ίδια διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με τα γκολ από την Ειρήνη Νίνου και τη Φουντωτού η Γλυφάφα μείωσε σε 9-7 (06:09), όμως ακολούθησε ένα ξέσπασμα της Οριτσόντε, που με τέσσερα σερί γκολ προηγήθηκε 13-7 (1:52), με τον υπόλοιπο του αγώνα να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 5-2, 4-3, 2-1.

Οριτσόντε Κατάνια (Μιτσέλι): Τσελόνα, Χάλιγκαν 3, Γκράσο, Βιακάβα 2, Γκαντ 2, Μπετίνι 2, Παλμιέρι, Μαρλέτα 2, Γκαλιάρντι, Γουίλιαμς 2, Λόνγκο 1, Λεόνε 1, Κοντορέλι.

Γλυφάδα (Ανδρεάκος): Καρύτσα, Π. Νίνου, Μουστακαρία, Γολυβς 2, Γρηγοροπούλου, Ε. Νίνου 3, Αντωνιάδη, Κανελλοπούλου, Κούλχας 1, Φουντωτού 2, Κατσώνη, Κοντογιάννη 1, Τσιάρα.

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This