Επιλογή Σελίδας

Όλα για όλα πλέον θα τα «παίξει» στις 25/2 στη Κατάνια ο ΑΝΟ Γλυφάδας irepair για να κερδίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Τα κορίτσια του Θοδωρή Ανδρεάκου, έφτασαν μια ανάσα από μια επική ανατροπή, τελικά ηττήθηκαν στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων 14-13 από την Οριζόντε Κατάνια. Και όμως, στο ημίχρονο ήταν πίσω 9-4…Και έφεραν τα πάνω-κάτω, κάνοντας ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο.

Βρέθηκαν λοιπόν να χάνουν με έξι γκολ, 10-4. Και ξεκίνησαν την αντεπίθεση και μείωσαν 10-8. Στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου μείωσαν και στο γκολ για πρώτη φορά, 11-10. Η ιταλική ομάδα ξέφυγε και πάλι 14-11 στα 2:26 αλλά οι γηπεδούχες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και μείωσαν με δυο τέρματα της Κοντογιάννη.

Διαιτητές: Καμπάνας, Ζέιντελ.

Oκτάλεπτα: 3-5, 1-4, 5-2, 4-3.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Παναγ. Νίνου, Μουστακαρία 1, Γουλβς 2, Γρηγοροπούλου 1, Ειρήνη Νίνου 2, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας 3, Φουντωτού, Κατσώνη, Κοντογιάννη 4, Τσιάρα.

Οριζόντε Κατάνια: Σελόνα, Χάλιγκαν 2, Λομπάρντο, Βιακάβα 2, Γκαντ, Μπετίνι 1, Παλμιέρι 3, Μαρλέτα 2, Γκαλιάρντι, Γουίλιαμς 3, Λόνγκο, Λεόνε 1, Κοντορέλι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This