Επιλογή Σελίδας

Ο Πιερικός Αρχέλαος (11-4) επικράτησε με 47-39 του Πανσερραϊκού (10-5), στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Μετά από έναν αγώνα στον οποίο κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος για τη νίκη, ο Πιερικός Αρχέλαος κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμα που απέκτησε στο πρώτο δεκάλεπτο και να εξασφαλίσει την είσοδό του στα playoffs του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα την παραμονή του στην Α2 Εθνική Κατηγορία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Καλύτερα μπήκε ο Πιερικός Αρχέλαος στην αναμέτρηση και εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή αμυντική του λειτουργία κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ και να προηγηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 15-7.

Ισορροπημένο ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο, με το γηπεδούχο να διατηρείται στην κεφαλή του σκορ και να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου έχοντας διψήφιο προβάδισμα στα χέρια του (27-17).

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του τρίτου δεκαλέπτου, με την ομάδα της Κατερίνης να σημειώνει δώδεκα πόντους, τον Πανσερραϊκό δεκατέσσερις και στο σκορ να διαμορφώνεται σε 39-31.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Πιερικός Αρχέλαος διατήρησε το προβάδισμά του, με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από οκτώ πόντους και τις παίκτριες του Αργύρη Φώτα να κατακτούν το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 47-39.

Διαιτητές: Διαμαντής, Καννής.

Δεκάλεπτα: 15-7, 27-17, 39-31, 47-39.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Φώτας): Στράτου 6, Τελίδου 24 (3), Μάντη, Καρανικόλα 2, Παπαζιώγα, Μπαγκλαρίδου 2, Λάππα 7, Μπουμπουλέντρα 2, Κιολέογλου 2, Ζαρκανέλα, Πιπερίδου.

ΜΓΣ Πανσερραϊκός (Ρούλης):  Χωλοπούλου Σ. 8 (1), Μαραγκού 9, Μπακιρτζίδου 4, Τζιαμπάζη 3, Χωλοπούλου Μ. 6, Θανοπούλου, Σπάιτς 9.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This