Επιλογή Σελίδας

Ανακοίνωση σχετικά με τη διεξαγωγή του χθεσινού αγώνα στην Βέροια με αντίπαλο τον ΑΟΚ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ εξέδωσε ο Βαφύρας.

Η ανακοίνωση:

«Χθες το βράδυ η ομάδα των ανδρών μας έχασε για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ στην Βέροια από τον τοπικό ΑΟΚ με σκορ 65-47.

Ο αγώνας είκοσι τέσσερις ώρες πριν τη διεξαγωγή του άλλαξε ώρα έναρξης και από τις 18:00 πήγε στις 20:30. Καθώς εξακολουθούμε να είμαστε ένα ερασιτεχνικό σωματείο, η αλλαγή αυτή μας δημιούργησε κόλλημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταφέρουμε να πάμε στην Βέροια με πέντε παίκτες και φυσικά το αποτέλεσμα να μην είναι παράδοξο.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να “ευχαριστήσουμε” την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας που δεν “κατάφερε” να μας δώσει την αναβολή του αγώνα και την μεταφορά της διεξαγωγής του σε επόμενη ημερομηνία.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΑΟΚ Βέροιας που δεν “κατάφερε” να ανταποδώσει την εξυπηρέτηση του πρώτου γύρου όπου δεχθήκαμε χωρίς δεύτερη σκέψη την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα που μας ζήτησε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!»

Pin It on Pinterest

Shares
Share This