Επιλογή Σελίδας

Ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται σχετικά με όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό, εξέδωσε η διοίκηση του ΜΠΑΣ Εργόναθλος.

Η ανακοίνωση:

“Σαν Εργόναθλος ποτέ μα ποτέ δεν έχουμε προβεί σε αντιαθλητικό παιχνίδι ή σε προσωπική επίθεση σε κάποιον παίκτη, προπονητή ή διαιτητή. Στον σημερινό αγώνα με τον Εδεσσαϊκό υπήρξε ένα συμβάν (μετά την λήξη) για το οποίο ζητάμε συγγνώμη από το διαιτητή Παπαγερίδη και από όποιον ήταν παρών στο γήπεδο.

Στην ουσία τώρα. Υπάρχουν άτομα από όλες τις ομάδες που αφήνουν πίσω τους οικογένειες, δουλειές, παιδιά και με προσωπικά τους έξοδα τρέχουν.

Κανένας μα κανένας διαιτητής (4 φέτος που ήταν ανίκανοι να παίξουν μπάσκετ και ως αυτοϊκανοποίηση παίζουν με τον ιδρώτα και την νοημοσύνη μας) δεν είναι ικανός να μιλάει σε έναν αθλητή και να του λέει επί λέξη ‘’μην μου μιλάς εμένα, ξέρεις ποιος είμαι εγώ, απαγορεύεται να με κοιτάς στα μάτια”.

Τις εντυπώσεις πρέπει να τις τραβάνε οι παίκτες και όχι οι διαιτητές.

Όχι διαιτητές που δεν ξέρουν πως είναι να παίζεις μπάσκετ αλλά το βλέπουν σε ένα βιβλίο γραμμένο και απλά σφυρίζουν και πληρώνονται. Λυπάμαι πολύ που ο αθλητισμός στην χώρα μας και στις μικρές κατηγορίες κυρίως έχει αυτούς τους «ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ» και αμαυρώνουν την κούραση των αθλητών.

Λυπάμαι που διαιτητής είπε σήμερα σε προπονητή της ομάδας μας «δεν μιλάω μαζί σου ,δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα»”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This