Επιλογή Σελίδας

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 60-42 από τον Πανσερραϊκό, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερρών, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ο Πιερικός Αρχέλαος έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκε με δύο πόντους, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός ήταν ανώτερος πήρε το προβάδισμα στο σκορ και το διεύρυνε συνεχώς φτάνοντας σε μία δίκαιη επικράτηση και πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με πέντε νίκες και δύο ήττες.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόπαλες στους δεκατρείς πόντους στην ολοκλήρωσή του.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου δεκαλέπτου, με τον Πιερικό Αρχέλαο να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενος με 28-30.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο γηπεδούχος ήταν ανώτερος, σημείωσε δεκαεννέα πόντους και δεχόμενος εννέα ολοκλήρωσε την περίοδο με το υπέρ του 47-39.

Ο Πανσερραϊκός περιόρισε την ομάδα της Κατερίνης στους τρεις πόντους, φτάνοντας στη νίκη με το τελικό 60-42.

Διαιτητές: Θεοδωρίδης, Καρυπίδης.

Δεκάλεπτα: 13-13, 28-30, 47-39, 60-42.

ΜΓΣ Πανσερραϊκός (Ρούλης):  Χωλοπούλου Σ.  17 (1), Μαραγκού 7 (1) , Μπακιρτζίδου 14, Τζιαμπάζη 6 (2), Χωλοπούλου Μ., Μαμούδη, Θανοπούλου 5 (1), Σπάιτς 10 (2), Γκατζιώλη, Βαρούτη, Γκέγκα, Γκάλιου.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Φώτας): Τελίδου 24 (4), Μάντη, Ζαμάνη, Καρανικόλα 2, Λάππα 5, Mπαγκαρίδου 4, Μπουμπουλέντρα 5, Κιολέογλου 2.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This